Rukomet Super B liga, Vlasotince – Vranje 1957 23:28

VLASOTINCE – VRANJE1957 23 : 28 (12 : 16)

Vlasotince , SRC „Vlasina“ gledalaca 100 , sudije : Spasoje Kolak (Kragujrvac) i Stanislav Milošević (Jagodina) , sedmerci : Vlasotince 2(1) , Vranje 4(4) , isključenja Vlasotince 6 minuta , Veanje 12 minuta

Vlasotince : Ivanovski, Anđelković, Čičić, Stojiljković 3, Stanković 2, Kočić 1, Stefanović 5, Đoršević 5, Đurović 1, Mitić, Radivojević 4, Jocić 1, Mitrović, Stanojković 1.

Vranje 1957 : Milojković, Anisijević 3, Stevanović, B.Ristić, Milenković 3, Popović, Pavlović 6, J.Ristić, Tasić, S.Tašković, U.Tašković, Petrović, Lukić 1, Tasković 12, Milutinović 3.

Igrač utakmice : Davor Tasković (Vranje)

Za dva dana dve utakmice rukometašica i rukometaša sa klubovima iz Vranja. I dok su devojke ubedljivo savladale svoje rivalke, muškarci nisu uspeli da iznenade favorizovane goste. Čvrsta i daleko iskusnija ekipa Vranjanaca nije dozvolila iznenađenje pa je na kraju sasvim zasluženo trijumfovala.

Rukometaši Vranja, predvođeni Davorom Taskovićem, od samog početka su kontrolisali meč, konstantno bili u vođstvu, najčešće sa tri gola prednosti a na odmor se otišlo sa četiri gola viška u korist gostiju. Realno gledajući možda Vlasotinčani i nisu imali mnogo šansi da iznenade jednog od najozbiljnijih kandidata za plasman u elitu. Borili su se domaći rukometaši koliko su mogli, davali sve od sebe i jedino u čemu su uspeli, da ne pretrpe teži poraz.

Drugo poluvreme Vranjanci su dobili samo sa jednim golom prednosti. Bez obzira što je ovo treći poraz izabranika Zvonimira Stanojevića ne treba na osnovu toga donositi ishitrene zaključke, mora se uzeti u obzir da je ovo ipak druga liga po rangu, da su sticajem okolnosti za protivnike imali sve same kandidate za višu ligu ali i da je potrebno vreme da se igrači naviknu na novu sredinu. Sigurno je da će kako vreme bude odmicalo i vlasotinački rukometaši igrati sve bolje ali i da će im rivali biti približne vrednosti pa će i rezultati biti bolji.

 

Objavljeno: 11.10.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca