Rukomet, Super B liga zapad-istok 1.kolo, Vlasotince – Topličanin 18:25 (10:11)

Vlasotince, SRC Vlasina , gledalaca 150 , sudije : Aleksandar Rilak i Nemanja Živić obojica iz Kragujevca, sedmerci : Vlasotince 1 (1) , Topličanin 8 (5) isključenja : Vlasotince 8 minuta Topličanin 2 minuta.

Vlasotince : Ivanovski, Anđelković, Čičić, Stojiljković, Stanković, Kočić 3, Stefanović 2,Đorđević, Đurović, Filipović, Mitić, Radivojević 5, Jocić, Mitrović, Stanojević 8.

Topličanin : Drašković, Milosavljević 2, Matović 2, Bećirević 2, Milošević, Janićijević 3, Kostić, S.Jovanović, M.Jovanović 4, Mladenović 7, Marko Jovanović, Stefanović.

Igrač utakmice : Ljubomir Janićijević (Topličanin)

Rukometaši Vlasotinca na startu prvenstva Super B lige grupa Zapad-Istok nisu uspeli da na svom parketu iznenade jednog od favorita ovog takmičenja. U prvom poluvremenu rivali su bili ravnopravni, rezultat je uglavnom bio nerešen. Na odmor se otišlo sa golom prednosti na strani gosta.

U drugom poluvremenu gosti su pojačali tempo i od samog početka povećavali gol razliku. Vlasotinčani su pokušali da uzvrate ali u odsudnim momentima su gubili koncetraciju pa su propali svi pokušaji da se sustigne rival koji je na kraju trijumfovao sa ubedljivom razlikom.

 

Objavljeno: 27.09.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca