Rukomet – Vlasotinački rukometaši u finalu baraža

Rukomet PRL Istok muškarci baraž: VLASOTINCE – ZAJEČAR 42:28 (19:14)

Vlasotince , SRC Vlasina“ , bez publike , sudije : Stefan Petrović (Leskovac) , Vladan Mitić (Niš) , sedmerci : Vlasotince 7(7) Zaječar 0 , isključenja Vlasotince 6 Zaječar 6 minuta.

Vlasotince : Ivanovski, Anđelković 3, Aeizović 6, Aleksić 4, Stojiljković 5, Kočić 11, Stefanović 3, B.Đorđević 1, Filipović 4, Zdravković, N.Đorđević, Radivojević 5, Jocić, Đokić, Mitrović.

Zaječar : D.Mladenović, V.Itić 4, S.Itić 7, Pavlović 5, Ne.Sandulović 1, Stefanović, Nikolić 5, Ćirić, Marjanović, M.Milosavljević, Ilić2, L.Mladenović 1, Stanković 2, Mijović, Ni.Sandulović, Hadžić 1.

Igrač utakmice : Nikola Kočić (Vlasotince)

Osam golova prednosti iz prve utakmice bili su dovoljno da Vlasotinčani rasterećeno uđu u uzvratni susret. Sve je bilo na nivou minulih ligaških utakmica kada su vlasotinački rukometaši dominirali. Gosti su samo u prvih 10 minuta uspli da sačuvaju kakvu takvu neizvesnost a onda su Vlasotinčani ubacili u veću brzinu i polako je prednost počela da raste pa se na odmor otišlo sa pet golova prednosti.

U drugom poluvremenu vlasotinački rukometaši su još jače pritisli goste tako da Zajčarci nisu znali sa koje strane im preti veća opasnost a gol razlika je i dalje rasla da bi se zaustavila na 12 pogodaka razlike što je sa prvom utakmicom ukupno 20.

Ovom pobedom Vlasotinčani su se plasirali u finale baraža. U borbi za šampionski pehar i plasman u Super B ligu Vlasotince će odmeriti snaagu sa pobednikom iz dvomeča Aleksinac – Radnički (Ćuprija).

 

Objavljeno: 14.06.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca