Rukomet – Vlasotinački tajfun nosi sve pred sobom

U SRC „Vlasina“ ništa novo, bar kad je u pitanju muški rukomet, ORK Vlasotince je opet trijumfovao, četvrti put za redom u ovom prvenstvu, nova žrtva bio je BSK Heba. Gosti su se držali prvih 12 minuta, na momente bili i u vođstvu a onda su Vlasotinčani preuzeli stvar u svoje ruke, pojačali tempo i na kraju ubeležili nova dva boda.

Oko 100 prisutnih navijača domaće ekipe su uživali u pravim majstorijama, požrtvovanosti i borbenosti Seizovića i drugova. Možda je polupraznim tribinama kumovalo i loše vreme ali vlasotinački majstori rukometa zaslužuju da ih bodre više navijača naročito kad se zna da su svi sem jednog igrača ponikli u Vlasotincu, klubu koji ima sjajnu generaciju rukometaša čiji je domet veći od trenutnog.

Na tabeli vodi Žitorađa sa 10 bodova koliko ima i Rtanj na drugom mestu, Vlasotince je na trećem mestu sa 8 slede 4.Bor sa 6, koliko imaju i 5.Paraćin i 6. Aleksinac, na 7.mestu je BSK Heba sa 4, 8.Radnički sa 2 koliko imaju i 9.Hisar i 10. Jastrebac , na začelju su 11.Progrea i 12. Pirot bez bodova.

VLASOTINCE – BSK HEBA 33 : 28 (22:16)

SRC „Vlasina“ , gledalaca : 100 , sudije :Danijel Stanković i Marjan Stefanović obojica iz Leskovca , sedmerci : Vlasotince 6(5) , BSK Heba 3(3) isključenja : Vlasotince 10 m. BSK Heba 10 m.

Vlasotince : Jovanović, A.Stefanović, Seizović 8, Aleksić 6, Stanojević, Arsić, N.Stefanović 7, Kocić 3, Lepojević 2, Đokić, Đorđević 3, Tasić 1, Petković 3, Božanić.

BSK Heba : Tašković, Bogdanović, Stanojević 3, Dabetić 2, Janjić 3, Draganović 8, Antić, Tašković 9, L.Stojanović, N.Stojanović, M.Stojanović, Savkobić 3, Milanović.

Igrač utakmice : Dragoljub Seizović (Vlasotince)

 

Objavljeno: 30.10.2017 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca