Rukomet – VLASOTINČANI PALI U FINIŠU DERBIJA

Rukomet – PLS Istok muškarci

Posle duela sa vodećom ekipom prvenstva Prve lige Srbije, njenog istočnog dela, u SRC „Vlasina“ odigran je još jedan derbi, gost je bio Bor, drugoplasirani na tabeli. Zbog povreda oslabljeni Vlasotinčani, pružili su dobar otpor iskusnijim gostima, bili u vođstvu sve do 40. minuta ali su u finišu utakmice pali i na kraju morali da se pomire sa porazom kome je nekim čudnim odlukama kumovao i sudijski par.

– Za nas je odsustvo svakog igrača ne samo na utakmici nego i na treninzima veliki problem a naročito onih iz prve postave jer je drugi deo ekipe mlad i neiskusan. Od kup utakmice sa Dubočicom imali smo nekoliko povređenih igrača koji se u značajnoj meri odrazio na igru. Nadam se da će se oni oporaviti za naredne utakmice što bi itekako bilo važno jer u nastavku prvenstva ostajemo bez kapitena Dragoljuba Seizovića, koji će od sledećeg kola igrati u Dubočici u Super B ligi, ja mu želim da uspe i nastavi da napreduje – kaže Zvonimir Stanojević, trener vlasotinačkih rukometaša.

Seizović je svojim igrama skrenuo pažnju stručnjaka i dobio angažman kod Dubočice a od vlasotinačke publike se oprostio sa 10 postignutih pogodaka.Odlazak kapitena je svakako veliki hendikep za Vlasotinčane ali i priznanje za klub u kome je ponikao i koji se vraća na stare staze

VLASOTINCE – BOR 29 : 32 (16 : 15 )

Vlasotince , SRC „Vlasina“ , gledalaca : 200 , sudije: Đorđević (Niš) i Pavlović (Aleksinac) , sedmerci : Vlasotince 5(4) , Bor : 3(2) , isključenja : Vlasotince 12 , Bor 4 minuta.

Vlasotince : Jovanović, Seizović 10, Hadži Đokić, Arsić, Stefanović 5, Kocić 1, Lepojević 2, M.Đokić, Đorđević 5, Tasić 3, Petković 3, Božanić, N.Đokić.

Bor : M.Mitrović, Pavlović 2, Radosavljević 1, D.Mitrović 4, Tomić 2, Jovanović, Vasić, Gavrilović, Andrijević 6, Jafić, Ivanović, Petrović 6, Ivković 11, Dragojević, Stojiljković, Piljević.

Igrač utakmice : Željko Ivković (Bor)

Ostali rezultati 9. kola : Radnički – Paraćin 29:28 , Aleksinac – Žitorađa 27:32 , Rtanj – Jastrebac 45 :33 , Pirot – Progres 36:31 , Hisar – BSK Heba 34:35.

Tabela: 1. Žitorađa 18 , 2. Bor 16 , 3. Rtanj 14 , 4. Aleksinac 12 , 5. Vlasotince 11 , 6. BSK Heba 10 , 7. Radnički 8 , 8. Paraćin 6 , 9. Jastrebac 5 , 10. Hisar 4 , 11. Pirot 4 , 12. Progres 0.

U narednom 10. kolu koje se igra sledećeg vikenda vlasotinački rukometađi gostuju u Pirotu istoimenom klubu.

 

Objavljeno: 27.11.2017 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca