Rukomet – Vlasotinčanke u finišu prokockale pobedu

Rukomet, Prva liga istok – žene

 

VLASOTINCE – VRANJE 34 : 35 (17:18)

 

Vlasotince , SRC“Vlasina“ , gledalaca 150 , sudije:Mitić Vladan (Niš) i Petković Stefan (Leskovac) , sedmerci : Vlasotince 4(4) , Vranje 7(7) , isključenja : Vlasotince 16 , Vranje 10 minuta.

 

Vlasotince : Grozdanović 4, Ranđelović 4, J.Nikolić 4, Lepojević, Todorović, Trajković 7, Stamenković, Petković, Cvetković 5, Stanković, Milenković 10, V.Nikolić. Vranje : Stojilković, S.Mitrović, A.Spasić, Trajković, Janković, Tošić 6, S.Spasić 5, Mitić 11, Mladenović, M.Mitrović 7, D.Spasić, Jović, Đorić, Krstić 4, Smiljković 2.

 

Igračica utakmice : Sara Spasić (Vranje)

U uzbudljivoj i interesantnoj utakmici Vlasotinčanke su pred kraj meča imale vođstvo od tri gola ali su gošće uspele da iskoriste greške u redovima Vlasotinca i preokrenu rezultat. Karakteristika derbija začelja je veliki broj grešaka, naročito kod domaće ekipe, koje su Vranjanke uspešno kažnjavale. Jasno je da devojke iz Vlasotinca poseduju kvalitet ali i nedostatke ne pojedinim pozicijama kao i nedovoljan broj igračica za rotacije pa u tome treba tražiti uzrok poraza ali i slabih rezultata tokom prvenstva.

 

Senku na ovu utakmicu bacila je povreda leve noge jedne od naših najboljih rukometašica Miljane Grozdanović.

 

Zanimljivo je da je na ovoj važnoj utakmici za oba kluba kontrolor bio iz Vranja, koji nije uticao na konačan rezultat, ali nekorektno je da organ za delegiranje o tome ne vodi računa.

 

Objavljeno: 30.04.2018 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca