Rukomet žene PRL Baraž, Remesijana – Vlasotince 28:24

REMESIANA – VLASOTINCE 28 : 24 (15 : 13)

Bela Palanka, SC Banjica, sudije : Dani Živković (Niš) Dejan Pavlović (Aleksinac), sedmerci Remesiana 3(2) Vlasotince 5(5), isključenja: Remesiana 8 Vlasotince 6 minuta.

Remesiana : Mitić Pavlov, Ristić 4, Ilić 2, Cenić, Jovanović, Đorđević 4, Blagojević 2, Todorović, Živković 7, Čvorović., Stevanović 5, Jocić, Denić, Ignjatović Stojanović, Pejčić 4.

Vlasotince : Milošević,Grpzdanović 3, S.Mitrović, Spasić, Ranđelović 10, J.Nikolić 3, Smiljković 3, Stanojević 2, M:Mitrović, L.Nikolić, Cvetković 3, Lazarević.

Igračica utakmice : Aleksandra Ristić (Remesiana)

U prvoj utakmici doigravanja Vlasotinačke rukometašice nisu uspele da u duelu sa drugoplasiranom ekipom iz grupe B steknu prednost pred revanš koji se za tri dana igra u Vlasotincu. U neizvesnoj utakmici u kojoj je tokom prvog poluvremena bila takozvana rezultatska klackalica domaće igračice su tek u poslednjem minutu prvog dela igre stekle dva gola prednosti 15:13.

Na samom početku drugog dela igre Palančanke su iskoristile nešto slabiju igru Vlasotinčanki za tri minuta došle do pet golova razlike a na polovini drugog poluvremena domaćin je imao i 7 golova prednosti tako da su vlasotinačke igračice do kraja utakmice praktično jurile rezultat i na kraju uspele da ga svedu na 4 gola što je u neku ruku prednost koju bi mogle da dostignu i nadmaše na svom terenu. Revanš je zakazan za sredu 2. juna u SRC“Vlasina“ u Vlasotincu.

 

Objavljeno: 31.05.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca