Rukomet, žene PRL Istok A, Vlasotince – Žitorađa 42:21 (17:11)

Vlasotince , SRC „Vlasina“ , Gledalaca 50 , sudije :Martin Nakić i Miloš Stojiljković obojica iz Leskovca , sedmerci Vlasotince 7(7) Žitorađa 2(2) , isključenja Vlasotince 12 Žitorađa 12 minuta.

Vlasotince : Milošević, Grozdanović 5, Gligorijević 3, Kostić 10, Nikolić 4, Milenković 2, Manojlović 8, Ranđelović 5, Cvetković 5.

Žitorađa : Marija Stojković, Bogdanović, Marta Stojković, Stamenković 10, Krstojević 1, Petković 2, Krstić, Vučković 2, Tasić 2, Voinović, Radovanović, Todorović 4, Obradović.

Igračica utakmice : Katarina Kostić (Vlasotince)

Znalo se i pre utakmice da su Vlasotinčanke favorit u ovom duelu pa se pobeda podrazumevala samo je bilo pitanje sa koliko golova razlike će pokleknuti bivši Super B ligaš. Bila je to revija golova jer su obe ekipe postigle 63 pogodaka u utakmici koja traje 60 minuta. Malobrojna publika, kao i gledaoci u direktom prenosu na jutjub kanali Infodesk Vlasotince su imali priliku da svakog minuta vide gol i nešto preko toga.

Još jedna karakteristika je da su se sve domaće igračice koje su bile upisane u protokol upisale u listi strelaca sem Martine Milošević koja je atraktivnim odbranama mamila aplauze gledalaca u SRC „Vlasina“.

I još jedna zanimljivost sa ovog meča, najbolja igračica utakmice Katarina Kostić do pre godinu dana branila je boje Žitorađe u Super B ligi.

 

Objavljeno: 21.03.2022 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca