Rukomet žene PRL Istok A, ŽRK Vlasotince – ŽRK Arif Osice 34:30

VLASOTINCE – ARIF OSICE 34:30 (18:16)

Vlasotince, SRC „Vlasina“ , gledalaca 100 , sudije Marjan Stefanović i Miloš Radojičić, obojica iz Leskovca , sedmerci : Vlasotince 9(9) Arif Osice 3(2), isključenja Vlasotince 18 Arif Osice 18 minuta.

Vlasotince: Milošević, Grozdanović 5, Gligorijević, Lepojević, Kostić 12, Stanojević 6, Milenković 4, Zdravković,Manojlović 5, Cvetković 2, Lazarević.

Arif Osice: Ranđelović, Nakić, Stojev 4, Kočić 4, Ristić Nikolić 6, Veljković 10, Ranđelović, Bogdanović, Petrović 6, Marjanović, Svetozarević.

Igračica utakmice : Martina Milošević (Vlasotince)

Derbi je opravdao očekivanja, dva kandidata za viši rang odigrali su ztakmicu punu tempa u kojoj su Vlasotinčanke zasluženo trijumfovale i možda stekle odlučujuću prednost za konačan plasman u grupi A rukometnog Istoka. Ovako uzbudljivi i zanimljivi mečevi se retko viđaju pa su prisutni gledaoci i oni koji su utakmicu pratili u direktnom prenosu mogli biti prezadovoljni viđenim. U takozvanoj rezultatskoj klackalici ni jedna od ekipa nije uspela da stekne znalajniju prednost ipak u samoj završnici domaće rukometašice su imale više snage i koncetracije i na kraju pobedile sa 4 gola razlike koja na kraju može biti od odlučujuće važnosti.

Doprinos ovom značajnom trijumfu dale su sve izabranice Aleksandra Cecića ipak najefikasnija igračica sa 12 postignutih golova bila je Katarina Kostić, povratnica u redove domaćina, dok je Miljna Grozdanović kao kapiten uspešno vodila ekupu do pobede.

Martina Milošević je svojim fenomenalnim odbranama unosila nesigurnost u redovima gošći iz Knjaževca. Pored ove velike pobede pamtiće se i jedna rečenica, člana ekipe koja uživo radi prenose. Komentator Infodeska Boban Đokić, popularni Čajpa, videvši koliko su se gošće trudile i napadale, rekao je u živom prenosu: „Šta sve to vredi kad imate na golu Martinu Milošević!“

Ovom pobedom Vlasotinčanke su zadržale vodeću poziciju na tabeli sa velikim izgledima da tu ostanu do kraja prvog dela prvenstva.

 

Objavljeno: 07.11.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca