Rukomet žene PRL Istok, baraž – Bor RTB 2 – Vlasotince 26:21

Bor, USC „Bobana Veličković Momčilović“, gledalaca 100 , sudije Vladan Mitić (Niš) i Milica Cvetković (Leskovac) sedmerci : Bor RTB 2 5(5) Vlasotince 2(1), isključenja: Bor RTB 2 6 min. Vlasotince 8 minuta

Bor RTB 2 : Pujcić, Jonović 4, Mladenović, Nikoljesković, Jakovljević 2, Šerifi 2, Marinović, Vujnivoć 8, Tomić, Šaronjić, Ristić, Simonović, Radović 9, Dučić, Stanković 1.

Vlasotince : Milošević, Grozdanović 2, Kostić 6, Nikolić 6, Manojlović 6, Milenković, Zdravković, Cvetković 1.

Igračica utakmice : Anja Vujnović (Bor RTB 2)

Oslabljena ekipa Vlasotinca nije uspela da dođe do povoljnog rezultata pred revanš u doigravanju za popunu Super B lige. Trener Aleksandar Cecić imao je na raspolaganju samo jednu igračicu u rezervi i to golmana.

U prvoj polovini prvog dela igre u vođstvu su bile domaće rukometašice, Vlasotinčanke su poravnale tek u 14. minutu i do odmora vodile sa jednim, odnosno dva gola. Drugo poluvreme pripalo je rukometašicama iz Bora koje su u zadnjih 10 minuta meča došle do značajne prednosti pre svega zahvaljujući umoru gošći.

U revanšu koji se igra u sredu 18. maja u SRC“Vlasina“ od 19 časova, za plasman u finale baraža Vlasotinčankama je potrebna pobeda od šest i više golova razlike. U toj odlučujućoj utakmici ekipa Vlasotinca bi trebalo da bude kompletna ali će im za plasman u finale biti potrebna i pomoć navijača.

 

Objavljeno: 16.05.2022 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca