Rukomet žene – PRL Istok – baraž polufinale Vlasotince – Bor RTB 2 28:31

Vlasotince, SRC“Vlasina“ , gledalaca 100 , sudije : Danijel Stanković i Predrag Marinković obojica iz Leskovca , sedmerci : Vlasotince 2(2) Bor RTB 2 6(5) , isključenja Vlasotince 12 Bor RTB 2 8 minuta.

Vlasotince : Milošević, Grozdanović 3, Lepojević, Kostić 4, J.Nikolić 6, L.Nikolić, Milenković 3, Đorđević, Zdravković, Manojlović 2, Ranđelović 6, Cvetković 4.

Bor RTB 2 : Pujcić,Jonović 6, Vujnović 5, Nikoljeković, Jakovljević, Šerifi 5, Marinković 2, Tomić 2, Šaronjić, Ristić, Simonović, Radović 10, Stanković 1.

Igračica utakmice : Sara Radović (Bor RTB 2)

Ni u ovom prvenstvu vlasotinačke rukometašice nisu uspele da se probiju u finale doigravanja za popunu Super B lige. U obe polufinalne utakmice trijumfovale su Boranke na sličan način. Bila su to dva ako ne istovetna onda bar veoma slična meča. U oba susreta poluvremena su pripala rukometašicama iz Vlasotinca ali je krajnji ishod bio u korist devojaka iz Bora. U oba susreta Vlasotinčanke su imale periode krize i to u trenucima kada se „lomio“ rezultat. U 51. minutu izabranice Aleksandra Cecića su imale aktivan rezultat 26:23, i trebalo im je još dva razlike za prolaz u finale, i umesto tada da prelome utakmicu igračice Vlasotinca su dozvolile rivalkama da za pet minuta naprave veliki preokret i u 56. minutu dođu do kapitalne prednosti od tri gola 26: 29 i praktično reše ko je finalista.

Otkud ovoliki pad i da li je to posledica slabe fizičke pripremljenosti ili se radi o padu na psihološkom planu ili o nečem sasvim trećem, u vidu motivacije, materijalno finansijski položaj kluba, odgovor će dati detaljnije analize. Činjenica koju niko ne može pobiti je da su Vlasotinčanke suvereno vladale u grupi A, nadmoćno osvojile prvo mesto i važile za favorita u doigravanju. Činjenica je i da su omanuli gledaoci i navijači, očekivalo se da će ih biti bar trostruko više nego što ih je bilo, izgleda da su i oni kao i igračice svu energiju potrošili na poslednjoj utakmici liga takmičenja kada je visokim rezultatom savladan najveći rival u liga takmičenju.

 

Objavljeno: 19.05.2022 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca