Rukomet žene – PRL Istok baraž, Vlasotince – Vranje 23:21

VLASOTINCE – VRANJE 23 : 21 (14 : 6 )

Vlasotince, SRC“Vlasina“, sudije : Dragan Nilošević i Marjan Gplubović obojica iz Leskovca , sedmerci : Vlasotince 4(4) , Vranje 3(1) , isključenja : Vlasotince 6 Vranje 8 minuta.

Vlasotince : Milošević, Grozdanović 4, S.Mitrović 3, Spasić, Ranđelović 2, J.Nikolić 5, Stefanović, Smiljković 5, Stanojević 2, Đorđević, M.Mitrović 1, Cvetković 1.

Vranje : Spasić 1, Ristić, Ilić 2, K.Stanković, Stevanobić 3, M.Stanković 1, Živković, Jović 2, Mladenović, Anđelkovoć 9, Đorić, Kr.Stanković, Tošić 3, Zarev.

Igračica utakmice : Martina Milošević (Vlasotince)

U borbi za 3. mesto PRL Istok u SRC“Vlasina“ sastale su se Vlasotinačke i rukomarašice Vranja, koje su igrale i u poslednjem kolu liga takmičenja. Zanimljivo je da su obe utakmice slične. I u liga meču, koji je odlučivao o poziciji broj 1 u grupi A, i ova, koja je odigrna u okviru borbe za treće mesto, domaće rukometšice su pobedile sa dva gola razlike . Kao i na prvoj utakmici Vlasotinčanke su u prvom poluvremenu dominirale , povele sa 8 golova razlike i to vođstvo branile do polovine drugog dela igre kada su gošće iz Vranja počele da tope veliku razliku u korist Vlasotinca. Ipak na kraju su vlasotinačke igračice zasluženo slavile.

 

Objavljeno: 08.06.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic


Video galerija
  • Arhive

  • Led Bilbord u centru Vlasotinca

    NOVO !!! NOVO !!! NOVO !!!
  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca