Rukomet žene PRL Istok, ŽRK Vlasotince – Munje Bujanovac 29:9

VLASOTINCE – MUNJE 29:9 (20:4)

Vlasotince, SRC „Vlasina“, bez publike , sudije : Jelena i Jovana Maksimović obe iz Niša, sedmerci : Vlasotince 5 (3) Munje 1(1) , isključenja : Vlasotince 2 Munje 4 minuta.

Vlasotince : Milošević, Grozdanović 3, Mitrović 3, Ranđelović 5, J.Nikolić 2, Stefanović, Smiljković 7, Stanojević 2, Milenković 4, Đorđević, Lazarević, Cvetković 2, L.Nikolić 1.

Munje : Manić, D.Mitić, Janjić 1, Veljković, Stojanović, Nakić 4, M.Mitić, Dabetić 4, Ivanović.

Igračica utakmice : Martina Milošević

Vlasotinačke rukometašice nastavljaju pobedonosnu seriju ka tronu i plasmanu u baraž za popunu Super B lige. Vlasotinčanke su u prvom poluvremenu prosto pregazile simpatičnu ekipu iz Bujanovca sa 16 golova razlike tako da je već tada ishod susreta bio rešen. U drugom delu meča domaće igračice su smanjile intezitet igre a priliku da zaigraju imale i devojke koje su do sada imale manju minutažu.

Ova utakmica je još jedan u nizu dokaza da je vlasotinački ženski rukomet u ekspanziji i da uz malo bolju podršku lokalne samouprave (za 2021 oko milion dinara) i pravedniju raspodelu sredstava, vlasotinačke rukometašice ne bi brinule u vezi sa plasmanom u drugi stepen takmičenja.

Snimak cele utakmice možete pogledati u videu ispod…

 

Objavljeno: 17.04.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Led Bilbord u centru Vlasotinca

    NOVO !!! NOVO !!! NOVO !!!
  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca