Rukomet – žene – VLASOTINČANKE BILE BLIZU REMIJA

Rukomet Prva liga Istok – žene

Tri minuta pre kraja utakmice vlasotinačke rukometašice su bile na pragu osvajanja prvog boda ali su vranjanke iskoristile prednost domaćeg terena i iskustvo pa su na kraju trijumfovale. Sledeću priliku za prvenac Vlasotinčanke će imati sledeće subote kad će u SRC „Vlasina“ ugostiti ekipu Jagodine 2 ali za bi im od velike važnosti bila podrška publike pa je na ljubiteljima rukometa, koji u gradui na Vlasini doživljava renesansu, da se okupe u što većem broju i pomognu sugrađankama da dođu do prve pobede koju su svojim igrama zaslužile.

VRANJE – VLASOTINCE 27 : 25 (14:10)

Vranje, Sportska hala , gledalaca 40 , sudije : Cvetković Milica i Nikolić Danijel oboje iz Leskovca. sedmerci : Vranje: 5 (3) , Vlasotince : 1 (1), isključenja : Vranje 4 , Vlasotince 6 minuta.

Vranje: S.Mitrović, A.Spasić, Anđelković 3, Janković 1, Tošić 1, S.Spasić 3, Mitić 7, Mladenović, M.Mitrović 5, D.Spasić, Jović, Krstić 6, Smiljanić 1.

Vlasotince : Grozdanović 4, J.Stamenković, Milenković 5, Ranđelović 5, Nikolić 5, M.Lepojević, Todorović, Trajković 4, M.Stamenković, J.Lepojević, Cvetković 2, Živković, Mitrović, Nikolić.

Igračica utakmice : Sara Mitić (Vranje)

 

Objavljeno: 14.11.2017 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca