Rukometne dijagonale – Vlasotinčani pali u Ćupriji

Slab vikend za vlasotinački rukometni sport, u 4. kolu Prve lige Istok, oba predstavnika predstavnika nisu uspela da zabeleže pobede.

Rukometašice su se u SRC Vlasina namerile na jačeg rivala koji je sve vreme trajanja utakmice povećavao prednost koja je na kraju iznosila 12 golova razlike. Gođće iz Kladova, koje su na čelu tabele, su znalački iskoristile slabosti u redovima Vlasotinčanki i na kraju zasluženo trijumfovale. Igračicama Vlasotinca preostaje da ozbiljnije shvate klupske obaveze i u nastavku takmičenja pokušaju da izbegnu borbu za opstanak.

VLASOTINCE – ĐERDAP 14 : 26 (6:11)

Vlasotince, SRC Vlasina , gledalaca 100 , sudije:Danijel Nikolić i Milica Cvetković oboje iz Leskovca , sedmerci : Vlasotince 2(1) , Đerdap 2(2) , isključenja : Vlasotince 6 , Đerdap 4 minuta.

Vlasotince : Grozdanović 6, J.Lepojević, M.Lepojević 3, Todorović 1, Trajković 3, Cvetković 1, Stanković, Jović.

Đerdap : Stevanović, Perović 10, Đurđević 6, Petrović, Đorđević 4, Dokić, Dimitrijević, M.Ranisavljević 5, A.Ranisavljević.

Igračica utakmice : Marija Perović (Đerdap)

U muškoj konkurenciji Prve lige istok , posle tri ubedljive pobede vlasotinački rukometaši nisu uspeli da u Ćupriji na pleća obore i Radnički. Tokom cele utakmice bila je to rezultatska klackalica ali ipak uporniji domaćini su uspeli da na kraju trijumfuju sa 25:23. Ovaj poraz može na neki način biti i koristan za Vlasotinčane da shvate da u svaku utakmicu moraju biti maksimalno koncetrisani i pružiti maksimum svojih mogućnosti.

 

Objavljeno: 29.10.2018 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca