Rukometne dijagonale – Vlasotinčani pregazili Rtanj

Dupli rukometni program u SRC Vlasina doneo je vlasotinačkim ljubiteljima rukometa tugu i radost. U prvoj utakmici u okviru trećeg kola Prve lige istok za žene domaće rukometašice nisu uspele da ponove igru iz prvog kola i doživele su poraz od Žitorađe. U drugom meču sastali su se ORK Vlasotince i Rtanj, domaći igrači su bili više nego ubedljivi i savladali rivala sa 20 golova razlike što im je donelo i prvomesto na tabeli Prve lige istok za muškarce. „Vlasotince ekspres“ je tokom cele utakmice „gazio“ dužnika iz predhodnog prvenstva i da domaći rukometaši nisu u nekim trenutcima utakmice težili egzibiciji razlika je mogla da bude i ubedljivija.

Sada je jasno da najava klupskog rukovodstva o jurišu na prvo mesto i plasman u Super B ligu nije bez osnova. U klubu se nadaju da će njihove ambicije snažnije podržati i navijači i da će ih u nastavku borbe za bodove biti više. Sredinom drugogpoluvremena meča protiv Boljevčana povredio se Aleksandar Arsić koji je zbog lakšeg potresa mozga završio u leskovačkoj bolnici. Prema rečima Jovice Jovanovića,predsednika kluba Arsić je dobro i pušten je na kućno lečenje.


3.kolo žene
VLASOTINCE – ŽITORAĐA 23 : 33 (13:15)

Vlasotince, SRC Vlasina, gledalaca 100, sudije :Ilija Veljković (Niška Banja) i Nikola Barbulović (Niš), sedmerci : Vlasotince 5(3) , Žitorađa 5(4) , isključenja : Vlasotince 14 , Žitorađa 10 minuta.

Vlasotince: Grozdanović 4, J.Lepojević, M.Lepojević 4, Todorović, Trajković 11, -Stamenković, Petković 2, Cvetković 2, Jović, Nikolić, Stanković.

Žitorađa: Ivković, J.Stamenković 10, Todorović 7, Stojković 1, Stanković 1, Nikolić, Ranđelović 3, N.Stamenković 1, Mihajlović 1, Ilić 1, Simonović 8.

Igračica utakmice : Sonja Simonović (Žitorađa)3.kolo muškarci
VLASOTINCE – RTANJ 36 : 16 (17:7)

Vlasotince, SRC Vlasina, gledalaca 250, sudije: Stefan Zvijerac i Stefan Stamenković obojica iz Jagodine, sedmerci : Vlasotince : 3(2), Rtanj 4(2) , isključenja: Vlasotince 16, Rtanj 8 minuta.

Vlasotince : Ivanovski, Vasiljković, Seizović 7, Aleksić 5, Arsić, Stefanović 3, B.Đorđević 4, N.Đorđević 8, Tasić 7, Božanić, Ivković, Kočić 2.

Rtanj: Janković, Milićević, Savić 3, Milošević 3, Kostić 2, Đorđević 5, Bogić 3, Rajković.

Igrač utakmice : Dragoljub Seizović (Vlasotince)


 

Objavljeno: 22.10.2018 | Autor: Ninoslav Radicevic


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca