Sa omladincima na megdan Radničkom

Posle devet odigranih kola Vlasina je i dalje na začelju srpskoligaškog karavana bez pobede sa samo tri boda. Fudbaleri igraju sve bolje stvaraju šanse ali post još uvek traje. U klubu pokušavaju da sagledaju manjkavosti u svojim redovima ali ne mogu se zaobići i greške sudija na štetu Vlasotinčana. Dva drastična primera su utakmice u Bošnjacu i u nedelju protiv paraćinskog Jedinstva na Rosulji kada im je poništen regularni gol zbog navodmog ofsajda koga nije biilo što se  vidi na snimku. U klubu ne žele havno da komentarišu sporne mečeve ali ostaje činjenica da su sudijskim greškama uskraćeni za tri boda i okreću se svojim problemima.

– Igramo sve bolje stvaramo šanse ali smo neefikasni, ne postižemo golove ni iz onih šansi koje spadaju u kategoriju stpostotnih. Nismo uspeli da se u prelaznom roku pojačamo sa nekoliko iskusnijih i kvalitetnih igrača i sada plaćemo danak. Cilj nam je da do kraja jesenjeg dela prvenstva sakupimo što više bodova a onda će biti i uslova da dovedemo fudbalere koji nam nedostaju. Naš tim je mlad, možda i najmlađi u ligi ali radi se o talentovanim igračima i ja verujem u njih – kaže Dejan Pešić, predsednik Vlasine.

O mladosti Rosuljaca rečito govori i činjenica sa utakmice protiv Paraćinaca od 18  upisanih u zapisnik čak polovina njih je iz kategorije bonus igrača.

U narednom kolu Vlasina gostuje u Svilajncu, trener Zoran Andrejević neće moći zbog žutih kartona  da računa na Marka Ilića i Aleksandra Nikolića a neizvesno je da li će putovati i napadač Nemanja Đokić koji već duže vreme nastpa sa nezalečenom povredom.

– Situacija nije dobra ali mi moramo dalje šansu da zaigraju dobiće  igrači omladinskog uzrasta koji do sada nisu igrali. Pokušavamo da na treninzima ispravimo greške koje pravimo naročito one u završnoj fazi napada, nekim igračima će biti promenjene uloge. Bez obzira što smo oslabljeni vreujem da će svi koji izađu na teren pružiti maksimum a za koliko će to biti dovoljno nezahvalno je prognozirati – ističe kormilar vlasotinačkog srpskoligaša.

Zbog kiše koja neprestano pada Andrejević, koji je preuzeo ekipu posle petog kola, ima i dodatne probleme jer ne može valjano da odredi treninge i još bolje spremi fudbalere   za utakmicu sa Radničkim.

 

Objavljeno: 14.10.2016 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca