Saša Janković u Vlasotincu – Mi ne zapošljavamo ljude već ih vlast iznajmljuje strancima

U okviru svoje predizborne kampanje juče je Vlasotince posetio predsednički kandidat Saša Janković. U razgovoru sa građanima on je istakao da trenutno imamo po radnike najlošiji Zakon o radu u istoriji zemlje.

– Mi ne zapošljavamo ljude već ih vlast iznajmljuje strancima. Uvođenjem dualnog obrazovanja imaćemo ljude koji će znati da rade samo jednu stvar i pupčanom vrpcom će biti vezani za firme u kojima ih ucenjuju. Mi nismo neobrazovani, lenji, glupi, nesposobni, ništa nam ne fali i ne postoji razlog zašto bismo bili jeftina radna snaga, jeftinija nego u Bugarskoj, Rumuniji, Nemačkoj – istakao je Saša Janković.

– Iza moje kandidature stali su istaknute ličnosti, sjajni ljudi, koji su založili svoj ugled i poštovanje kako bismo pomogli ljudima koji svakog dana gube posao, gube dostojanstvo, sredstva za život. Hoćemo da stanemo uz njih i da im kažemo da ne može više tako. Dok ne ode ova loša, pogrešna vlast dešavaće se vrlo ružne stvari zbog toga nam je potrebna da se ponovo probudi solidarnost, da se držimo zajedno, da nestane staraha od onih koji su otpuštali, maltretirali, pretili. Nijedna vlast nije trajala večno, ne dozvolite da se ponašaju kao vlasnici naših života – rekao je Saša Janković.


On je pozvao okupljene građane da u predizborne aktivnosti uđu korektno, bez ikakvog nasilja, bez ružnih stvari, baz laži, pretnji, bez ikakve prljave kampanje.

– Samo budite to što jeste. Srbija ima mnogo lepše lice nego što ga vlast trenutno pokazuje. Treba da ostanemo ovaki kakvi smo, ništa ne treba da se menjamo, država treba da se menja. Mi ćemo menjati nju a ne ona nas. Treba da istrajemo na elementarnim ljudskim vrednostima, na vladavini prava – poručio je Saša Janković.

On je dodao i da su njegovi protivnici Aleksandar Vučić i Vojislav Šešelj, koji su dve strane iste medalje.

Saša Janković je izrazio uverenje da će pobediti u drugom krugu izbora i da će nakon toga uslediti izbori na svim nivoima vlasti.


 

Objavljeno: 17.03.2017 | Autor: InfoDesk


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca