Saša Radulović u predizbornoj kampanji u Vlasotincu

Lider pokreta Dosta je bilo i predsednički kandidat Saša Radulović je svoju predizbornu kampanju pod nazivom „Krug za drugi krug“ počeo juče posetom Vranju, Surdulici, Crnoj Travi, Vlasotincu i Leskovcu. Obraćajući se aktivistim svog izbornog štaba u Vlasotincu, Saša Radulović je istakao da su predstojeći izbori za i protiv Aleksandra Vučića, kao što su 5. oktobra 2000. godine građani Srbije glasali za i protiv Slobodana Miloševića.

Tokom čitave naše kampanje pozivaćemo građane da daju svoj glas kandidatu koji im se dopada, koji najbolje predstavlja njihove stavove i koji će se najbolje suprostaviti ovom režimu. Cilj nam je da povećamo izlaznost, da animiramo apstinente da izađu na glasanje i da dođemo do drugog kruga izbora. Nama nije cilj Andrićev venac. Ovo nisu izbori za predsednika Srbije već izbori za promenu sistema. Ukoliko na izborima pobedi neki od opozicionih kandidata mogu se očekivati novi parlamentarni izbori jer je naš cilj vlast u parlamentu. Samo tako mogu da se izvrše promene koje su potrebne u Srbiji. Da bi smo pobedili Aleksandra Vučića potrebno je da na izbore 2. aprila od 6,8 miliona upisanih, izađe između 3,9 i četiri miliona birača s obzirom da SNS ima biračko telo koje iznosi oko 1,8 miliona glasača – rekao je Saša Radulović.

Po njegovim rečima u Srbiji je potrebno bazično uvođenje reda, vraćanje penzija penzinerima, ukidanje subvencija stranim investitorima, ukidanje partijskog zapošljavanja i smanjenje poreza i doprinosa.

Svojim aktivistima u Vlasotincu Saša Radulović je poručio da su ključne teme borba protiv partijskog zapošljavanja, transparentnost u radu lokalne vlasti i borba protiv korupcije, ali da sami treba da odrede prioritete u svom radu.

 

Objavljeno: 16.03.2017 | Autor: InfoDesk


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca