SDS: „Nova vlast stabilna i čvrsta“

Prva izborna skupština Socijaldemokratske stranke na kojoj je SDS i zvanično osnovan održana je 26. oktobra 2014. godine. Za predsednika je izabran Boris Tadić, istaknuto je na konferenciji za novinare održanoj 29. oktobra 2015. godine u prostorijama OO SDS-a Vlasotince.

Govoreći o radu lokalne samouprave otkad je SDS u vlasti, dr Slavoljub Mitov, predsednik opštinskog odbora između ostalog je istakao: „Navršilo se 11 meseci otkada je Socijaldemokratska stranka ušla u opštinsku vlast. U prvih 10 meseci iako smo na neki način bili nosioci vlasti nismo uspevali da sprovedemo sve svoje ideje zbog ambicija pojedinih političara koji nisu shvatali da Socijaldemokratska stranka želi da radi za dobrobit građana. Zato je i došlo do prekomponovanja vlasti i sada je nova i po meni bolja vlast, u koaliciji smo sa SNS-om i SPS-om što čini čvrst garant da će u opštini Vlasotince biti bolje. Svi prihvatamo svoje obaveze veoma odgovorno, vlast je stabilna i čvrsta“.

Budući da su lokalni izbori na pragu, dr Mitov je mišljenja da izborna kampanja treba da bude fer, korektna, bez trzavica i svađa, a u cilju postizanja što boljih izbornih rezultata.


Predsednik izvršnog odbora SDS-a dr Momir Kitanović govoreći o aktivnostima opštinskog odbora u proteklom periodu istakao je da je OO SDS- a Vlasotince spreman za izbore i dodao: „U proteklih  godinu dana u našem opštinskom odboru radilo se na teritorijalnoj organizaciji i formiranju organa opštinske organizacije. Održani su neposredni stranački izbori, izabran predsednik odbora i 16 članova opštinskog odbora. Formirali smo predsedništvo i izvršni odbor. U junu i julu mesecu izvršeni su izbori u mesnim odborima na teritoriji grada, izabrani predsednici i članovi mesnih odbora. Tokom septembra i oktobra meseca završeni su izbori u seoskim mesnim odborima na teritoriji opštine tako da smo kompletirali organizacionu strukturu opštinskog odbora. SDS je spreman za izbore, čak 90% odborničke liste je spremno“.


 

Objavljeno: 29.10.2015 | Autor: InfoDesk


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca