Sport » Skup nezadovoljvih simpatizera Budućnosti

Skup nezadovoljvih simpatizera Budućnosti

Grupa nezadovoljnih simpatizera i bivših igrača Fudbalskog kluba Budućnost iz Orašja je sazvala skup na kome su raspravljali o kako kažu problemima u fudbalskom klubu. Na skupu je rečeno da je posle smrti predsednika Nebojše Milčića za njegovog naslednika „mimo propisa“ izabran Danijel Milčić. Kako je rečeno na skupu neki od prisutnih su više puta upozoravali potpredsednika Jovana Tasića da sazove Skupštinu kluba kako bi se izabrao novi predsednik zonaša iz Orašja. Inicijatori ovog skupa su rekli da su pozvali i Tasića ali da se on nije odazvao.

Ovaj skup kome je prisustvovalo 15 meštana Orašja i Kukavice se pretvorio u kako je rečeno „Skupštinu kluba“ na kojoj su birani novi predsednik i upravni odbor.

Predsednik je postao Miroslav Stojanović, bivši fudbaler Budućnosti a u jednom periodu i predsednik kluba, a članovi uprave Jovan Dimitrijević , Jovan Krstić, Ivan Cekić i Goran Stojanović.

Na samom početku skupa bio je prisutan i Bratislav Petrović, doskorašnji predsenik SO Vlasotince inače meštanin Orašja, koji je u obraćanju prisutnima pozvao da se rešenje problema nađe dogovorom i mirnim putem.

 

Objavljeno: 29.06.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca