Slaviša Stojanović u poseti „Rosuljcima“

Nekadašnji trener Crvene Zvezde, Slaviša Stojanović koji je trenirao crveno bele i sa njima osvojio titulu sezone 2013/2014. pre par dana posetio je fudbalsku „Rosulju, na poziv predsednika kluba Dejana Pešića i razgovarao je sa prvotimcima Vlasine. On je prvotimcima poželeo dobre i kvalitetne pripreme i ostvarenje zacrtanih ciljeva u prolećnom delu prvenstva. Obraćajući se fudbalerima Vlasine, Stojanović je istakao da se klub trenutno ne nalazi u zavidnom položaju, ali da nije nemoguće poboljšati postojeću situaciju, jer u fudbalu je sve moguće i sve se brzo menja, kazao je.

„Kroz svoju dosadašnju praksu uverio sam se da je pored upornog rada, u fudbalu kao i u životu, za uspeh potrebna i neophodna sreća. Iako je ovaj deo zemlje najsiromašniji, ovde je uvek bilo i verovatno će uvek biti dobrih fudbalera i klubova. Sam vaš sadašnji predsednik je bio član Crvene Zvezde. To kažem jer znam da i vaš rad neko prati, i da neko od vas može sigurno da napreduje, da ode u drugi, veći tim. Fudbal je ozbiljan posao i traži mnogo stručnosti i znanja, možda je danas uz pomoć interneta lakše organizovati trening, ali biti dobar i postizati dobre rezlutate to nije dovoljno, potrebno je mnogo rada, znanja“ – rekao je Stojanović.

On je prisustvovao treningu prvotimaca Vlasine i kako sam kaže, to mu je posebno drago jer kad god je u Vlasotincu prati rad Vlasine.


„Momci koji su u Vlasini su mladi, neka slušaju trenera i stučni štab, neka budu malo sigurniji u sebe, jer čini mi se da su malo nesigurni. Moraju da veruju u sebe. Neka vredno rade, redovno treniraju i uspeh neće izostati. Ostvariće svoje ciljeve. Ja uvek kada sam tu naćiću vremena da dođem i pomognem Vlasini“, kazao je Stojanović.

Govoreći o svojim planovima, Slaviša Stojanović je rekao da za sada postoje neke ponude, ali da će sačekati jun kada se preuzimaju ekipe, kad se kreće sa radom sa njima, kako bi u jednoj sezoni moglo da se uradi nešto sa klubom, da se postigne neki rezultat.

Na kraju je uz zajedničku fotografiju sa prvotimcima, obećao da će doći još koji put i da će održati bar jedan trening sa njima.


 

Objavljeno: 10.02.2017 | Autor: InfoDesk


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca