Sneg oterao fudbal

Zbog, po mišljenju takmičarskog organa zone Jug, velikih snežnih padavina i teških i raskvašenih terena (!?) sve utakmice 18. kola su odložene za naredni vikend.

Nije poznato odakle direktoru lige informacije o visini snežnog pokrivača, da li je on lično obišao sve terene ili poslao svoje saradnike, ali utisak je da je odluka ishitrena i bez pravog osnova. Naime visina snežnog pokrivača, koji je počeo da se topi, je oko 15 centimetra i on bi se bez većih problema mogao ukloniti sa terena , treba se setiti kako se to radilo ranije, ovako prvenstvo je produženo za nedelju dana. Šta će se desiti ako bude odloženo još neko kolo iz nekog drugog razloga i kraj prvenstva se poklopi sa SP a insistira se da se to ne desi, kao da klubovi Zone daju reprezentativce, onda bi se igralo i na 40 odnosno 50 stepeni ili bi se prvenstvo skratilo zato je apsurdno ne igrati ovog vikenda.

Po ugledu na komesare višeg ranga, liga kojima gazduje FSRIS, i njihove kolege koje vode lige FSJO doneli su odluku u istovetnom tekstu ili prepisali, a zna se koja je ocena za prepisivače, pa su i sve utakmice 18. kola Jablaničke okružne i međuopštinske lige odložene takođe za naredni vikend. Odložene su i utakmice mlađih kategorija kao i Razvojne ženske lige.

Odluke su donešene i nema nazad , 18. kolo igra se narednog vikenda i u subotu 31. marta od 16.00, sastaju se u Orašju Budućnost – Balkanski , a u Leskovcu Sloga – Vlasina. U nedelju 1.aprila sastaće se u Šišavi Jedinstvo – Sloga , Ladovica: Progres – Mladi Borac , Stajkovce Polet – Brza , Sinkovce : Omladinac – Mladost B , Konopnica : Gradac – Plantaža. Utakmice JOL I MOL počinju u 15.30

 

Objavljeno: 23.03.2018 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca