SPS Vlasotince – Saopštenje za javnost povodom održanih izbora

Saopštenje za javnost Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Vlasotince, prenosimo u celosti:

Nakon završetka izbora za poslanike Narodne skupštine Srbije i izbora za predsednika Republike Srbije, Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Vlasotincu izuzetno je zadovoljan ostvarenim rezultatima.

Na 58 biračkih mesta na teritoriji opštine Vlasotince, izbornu listu „Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija, Zeleni – Ivica Dačić – premiijer Srbije“ podržalo je ukupno 2.879 birača, što je u odnosu na parlamentarne izbore, koji su održani 2020. godine, više za 20%. Ovaj rezultat nedvosmisleno pokazuje da su građani opštine Vlasotince prepoznali vrednosti i principe za koje se zalaže Socijalistička partija Srbije.

Ističemo i značajan doprinos ubedljivoj pobedi zajedničkog predsedničkog kandidata Aleksanda Vučića na predsedničkim izborima.

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Vlasotincu ovim putem želi da se zahvali svim članovima i simpatizerima SPS, koji su podržali naš program socijalne pravde i jednakih šansi za sve, koji je već 32 godine okosnica političkog delovanja Socijalističke partije Srbije i na taj način nas obavezali da i u narednom periodu težimo ka ostvarenju još boljih rezultata.

Ujedno, svim građanima opštine Vlasotince čestitamo Vaskrs i 1. maj – praznik rada, sa željom da praznike provedu sa svojim porodicama u zdravlju i radosti.

 

 

Objavljeno: 20.04.2022 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca