Srpska liga Istok 15.kolo, FK Vlasina – FK Jedinstvo 1:1 (0:1)

FK Vlasina – FK Jedinstvo 1:1 (0:1)

Vlasotince, stadion Rosulja, gledalaca 300. Sudija: Mitar Klikovac (Niš) strelci : M.Stanković u 57. za Vlasinu a Arsić u 7. minutu za Jedinstvo. Žuti kartoni : Đorđević, Stojanović, Marković Đokić i trener Nikolić (Vlasina) a Milošević i Novica Pavlović predstavnik kluba (Jedinstvo)

Vlasina : Mladenović Đorđević (Stojanović ) Stojiljković Ilić Nikolić Marković (Milošević) Stanković Jović Đokić Hristić Vlajković (Kitanović)

Jedinstvo : Stošić Smiljković (Mitrović) Stojanović Stojković (Aleksić ) Grujić 6 Arsić Dodić (Stojiljković ) Milošević Mitić .

Igrač utakmice: Arsić

Na zatvaranju jesenjeg dela prvenstva fudbaleri Vlasine su razočarali malobrojne navijače pre svega slabom igrom, nedovoljnim zalaganjem i rezultatom. Jedina svetla tačka u redovima Vlasotinčana Miloš Stanković, koji se posle teže povrede vratio na teren ne samo da je pokazao veliku želju za igrom nego se i borio i preko granice svojih mogućnosti, ali niko od saigrača nije uspeo da ga prati. Kako su igrali Rosuljci najbolje govori činjenica da sem postignutog gola nisu imali ni jednu izrazitu priliku za pogodak. Gosti iz Bošnjaca su se trudili i uspeli da zatvore sve prilaze golu a iz brzih kontranapada opasno pretili. Ipak Jedinstvo je došlo u vođstvo zahvaljujući tome što su domaći pogrešli prilikom ubacivanja lopte iz auta a Arsić je znao da iskoristi taj poklon. Jedinu pravu akciju na utakmici igrači Vlasine su uspeli da pretvore u pogodak Nemanja Đokić je asistirao Milošu Stankoviću a ovaj manirom iskusnog strelca primorao Stošića na kapitulaciju.

 

Objavljeno: 25.11.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca