Srpska liga Istok 16.kolo, VLASINA – JAGODINA 1:2 (0:0)

Vlasotince , stadion Rosulja , gledalaca 50 , sudija Aleksandar Vukadinović (Niš) , strelci : Milić u 73. za Vlasinu a Živković u 64. i Sukačev u 82. minutu za Jagodinu , žuti kartoni : Milić (Vlasina) i Đorđević (Jagodina)

Vlasina : Marković Petrov Pekić Marinković Dojčinović (Pejčić -) Vlajković Stanković (Petrović -) Milić Stojanović Smiljković Nikolić

Jagodina : Kovačević Đorđević Galić Vujčić Dolovac Živković Dimić Janković Kocić Bogdanović (Sukačev ) Vasić .

Igrač utakmice : Živković

Vlasina je na Rosulji u prvom kolu nastavka borbe za bodove pretrpela neočekivani, ali sasvim zasluženi poraz. Vlasotinčani su imali veći posed lopte ali su gosti bili konkretniji i spretniji.

Prve dve izgledne prilike imao je domaćin, u 18. i 20. minutu Milić i Stanković nisu imali dovoljno koncetracije da stopostotne šanse pretvore u pogotke. Revanširao im se Janković koji je propustio da u poslednjem minutu prvog poluvremena dovede goste u vođstvo.

Ono što nije uradio Janković u prvom, ispravio je brzonogi Živković u drugom delu igre, udarcem sa distance savladao Markovića. Samo devet minuta su se radovali Jagodinci, kapiten Milić se najbolje snašao pred golom gostiju i sa nekoliko metara uspeo da ubaci loptu iza leđa Kovačevića. Pokušao je trener Vlasine Gmitrović da izmenama i pojačanim pritiskom dođe do preokreta, ali mladi tim Jagodinaca, u kom je među prvih 11 bilo čak 7 bonus igrača, je zaustavljao neosmišljene napade Vlasinaca i brzim kontrama pokušavao da uzvrati. Iz jedne od tih kontri gosti iz Jagodine su uspeli da ponovo dođu u vođstvo. Rezervista Jagodinaca Sukačev se u 82. minutu iznenada sa preko 20 metara odlučio na šut, lopta se od stative odbila u mrežu pa su Rosuljci morali još jednom da krenu sa centra.

 

Objavljeno: 07.03.2022 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca