Srpska liga Istok, 2. kolo Vlasina – Car Konstantin 4:0 (0:0)

Vlasotince, stadion : Rosulja , gledalaca 800 , sudija Miloš Ndeljković , pomoćnici : Mihajlo Vučković i Miloš Mitić , strelci : 1:0 Kitanović u 59. 2:0 Milić u 68. 3:0 Đokić u 72. 4:0 Ilić u 89. minutu. žuti kartoni: Kitanović (Vlasina) Krstić (Car Konstantin)

Vlasina : Mladenović, Nikolić, Miljković, Ilić, Kitanović, Jović, Marković, Kostić (Milić), Đokić, D.Stanković (Miladinović), Hristić (N.Stanković)

Car Konstantin : Stanković, Stojadinović, Mitić, Krstić, Denić, Stojković, Listeš (Zlatković) Momčilović (Savić) Lazarević, Kačar (Mladenović), Nikolić.

Sa velikim interesovanjem se očekivala utakmica dva velika rivala iz minulih vremena, tribina ne Rosulji je bila skoro puna. Pored pristalica domaćina utakmicu je pratio i veliki broj ljudi iz sveta fudbala od Novice Tončeva,predsednika FS RIS do trenara iz ovog dela Srbije. Svi oni su želeli da vide reprizu nekadašnjih legendarnih baraž utakmica ali i novi tim Vlasine koja je u prvom kolu na gostovanju savladala SFS Borac,ekipu koja slovi za jdnog od mogućih kandidata za sam vrh tabele.

Svi koji su došli na rosulju u sparno nedeljno popodne nisu se pokajali videli su borbenu i kvalitetnu igru oba rivala ali pre svega domaćina koji je golovima mladog štopera Lazara Kitanovića,koji je letos stigao kao pojačanje, famoznog Miloša Milića koji je lucidnim potezima izmamio više puta aplauz na otvorenoj sceni, golgetera Nemanje Đokića permanentnu opasnost za protivničke golmane i nenadmašnog Marka Ilića koji pored defanzivnih zadataka često ume da zatrese mrežu protivnika. Pored četiri gola domaći igrači su propustili bar još toliko povoljnih prilika tako da gosti koji su samo u par prilika pripretili golmanu Mladenoviću mogu biti zadovoljni što ih nije zadesila još teža katastrofa.

Treba napomenuti da je Vlasina bila oslabljena na ovoj utakmici neigranjem nekih odličnih fudbalera pa je uspeh tim veći. Na osnovu svega viđenog u neku ruku svi mogu biti zadovoljni. U celu atmosferu uklopio se i sudija Miloš Nedeljković koji je odlično vodio utakmicu i bez većih grešaka uspešno je priveo kraju.

 

Objavljeno: 26.08.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca