Srpska liga Istok 3.kolo, Car Konstantin – Vlasina 0:0

Niš, stadion na Bubnju, bez publike, sudija Miloš Nedeljković /Trstenik) žuti kartoni Simov, Todorović 8car Konstantin) Nikolić, Milođević,Stanković (Vlasina)

Dugogodišnje rivalstvo, još kad je niški klub nosio ime Sloga, čuveni baraž koji je bio događaj decenije u ovom delu zemlje, dobar start oba rivala, po dve pobede , bile su činjenice koje su garantovale pre svega zanimljivu i neizvesnu utakmicu a očekivala se i dobra igra.

Sa nostalgijom su, oni stariji poklonici fudbala na jugu zemlje gledali fotografije sa čuvenog baraža iz 2002. godine, okačene u službenim prostorijama „carića“ i ponadali se da će na derbiju kola videti bar deo kvaliteta igre koju su pružili tadašnji asovi Vlasine i Cara, ali bilo je po onoj narodnj „obećanje…“ Ali jasno je da su sadašnji „asovi“ daleko od onih majstora od pre 18 godina.

Ne može se reći da igrači oba tima nisu ulagali ogromnu energiju da dođu do cilja odnosno pobede ali želje i mogućnosti nisu isto. Što se tiče fudbalera Vlasine imali su period dominacije ali i evidentne greške, mogao je Hristić da učini više sa upotrebljivim loptama koje je dobijao od saigrača, mogao je i Đokić da pruži više, mogli su i drugi igrači Vlasine manje da greše, a mogla je i Vlasina da dođe do tri boda kojima je bila bliža od rivala. Velikom broju grešaka koje su načinili Rosuljci pridružio se i sudija Nedeljković koji je klubu sa Rosulje poništio čini se regularan pogodak zbog navodne ofsajd pozicije.

Sporna situacija sa današnje utakmice u Nišu ( Car Konstantin – Vlasina) i poništen pogodak gostiju iz Vlasotinca.Šta mislite ?

Posted by InfoDesk Vlasotince on Среда, 26. август 2020.

Pre kraja susreta, ali naročito posle završetka, u redovima Vlasinaca je vladala velika nervoza koja nije uobičajna za ekipu. Trebalo bi da se svi malo primire i preispitaju gde je ko grešio i to od igrača, stručnog štaba pa i uprave kluba i onda što pre zaborave ovu utakmicu jer prvenstvo neumoljivo teče dalje. Priliku za ispravljanje grešaka Vlasotinčani će imati u nedelju kada na Rosulju gostuje Trstenik PPT pa je to i prilika da se počne nova serija pobeda.

 

Objavljeno: 27.08.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca