Super B liga istok-zapad, ORK Vlasotince – RK Šamot 65 24:24

Vlasotince, SRC Vlasina. Gledalaca 150. Sudije: Spasoje Kolak (Kragujevac) i Stanislav Milošević (Jagodina).

ORK Vlasotince: Boban Ivanovski, Nikola Cvetković 1, Tomislav Girić, Goran Aleksić, Danilo Krstić, Nikola Kočić, Nikola Stefanović 4, Dragan Petković 1, Nikola Filipović 1, Marko Đokić, Nikola Đorđević 4, Dejan Radivojević 5, Nebojša Jocić 6, Nikola Mitić, Aleksandar Vasić 2, Pavle Dimitrijević.

RK Šamot 65: Veljko Peković 5, Veljko Radislav, Nikola Ilić 6, Damjan Jelenić, Nemanja Radosavljević, Marko Živojinović 3, Veljko Spasić 1, Živojin Ilić, Đorđe Krejović 1, Dario Jovanović, Ivan Lomić 1, Miloš Milinić 3, Miloš Mijailović, Ognjen Jelenić, Uroš Avramović, Miloš Marič 4.

Igrač utakmice: Nebojša Jocić (ORK Vlasotince).

Borba kakvu dugo nije videla domaća publika. Reklo bi se, udario junak na junaka. Prvo poluvreme je bilo prava rezultatska klackalica a protivnici su se smenjivali u vođstvu. Prštalo je na sve strane, kontre, udarci iz daljine, sve ono što krasi ovu igru.

Drugo poluvreme još zanimljivije i neizvesnije. Gosti su samo u jedno trenutku imali vođstvo od četiri gola razlike (15:19) u 40. minutu da bi u 48. bilo 21:21. Prava drama se odvijala poslednjih desetak minuta, gosti bi poveli a domaći bi to odmah anulirali. Na 24:24 domaći su imali napad u poslednjih 8 sekundi, imali i šut na gol ali je gostujući golman u presudnom trenutku bio na visini zadatka.

Podela bodova je, čini se i najpravedniji ishod utakmice. Četa Jovice Jovanovića će u sledećem kolu potražiti bodove u Priboju, kome ove godine baš ne cvetaju ruže što se tiče prvenstva.

 

 

Objavljeno: 19.11.2023 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca