Treći po redu Vlasina fest od 12 – 14. jula

Ovog vikenda u Vlasotincu se održava treći po redu Vlasina fest, manifestacija kojom se zvanično otvara kupališna sezona na vlasotinačkom moru. Turistička organizacija je i ove godine pripremila bogat i raznovrstan program za sve uzraste ali najviše za mlade.

Tako će sva tri dana kupači na Vlasini moći da uživaju u dnevnim žurkama na plaži sa didžejevima i pena partijem , a u večernjim satima organizuju se koktel parti, koncerti na letnjoj pozornici, pa će u petak nastupati Angelina, a u subotu su za dobar provod zadužene Crne Mambe. Organizuju se i kreativne i ekološke radionice za decu, strit basket, turnir u odbojci na pesku, šahovska radionica, potraga za blagom…

Ono što organizatori posebni ističu su SUP GAMES ili igre na vodi koje se odigravaju na sup daskama. Takmičenje će se održati u subotu 13. jula u 15 časova. Ekipe (do 5 osoba) se mogu prijaviti i na sam dan takmičenja..

U nedelju ne smete propustiti Vlasinski spust, od 15 časova, splavarenje od Ploče do Maričkinog gde je za sve učesnike obezbeđen je besplatan ručak ali i takmičenje u pripremanju riblje čorbe.

U nedelju u večernjim časovima, po prvi put na letnjoj pozornici će se prikazivati filmovi na otvorenom. Biće prikazana dva filma u saradnji sa festivalom Slobodna zona koji organizuje projekcije festivalskih filmova širom Srbije.

Vlasotince će ovog vikenda biti centar dobre zabave ali i rashlađivanja na ovim visokim temperaturama tako da znate gde treba da budete! (srdačno pozivaju iz TO) Za sve informacije možete kontaktirati TO.

 

Objavljeno: 10.07.2024 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca