Turnir „Sveta Trojica“ Boljare – Aleksandar Veliki junak polufinala

Polufinale turnira u Boljaru privuklo je veliki broj ljubitelja fudbala „na petoparcu“, oko terena osnovne škole bilo je tesno da bi svi prisutni neometano mogli da posmatraju i naravno navijaju za 4 polufinalista. Sami mečevi mogu se okarakterisati kao slom favorita jer su mesto u finalu izborili, bar na papiru, slabiji timovi.

U prvoj utakmici sastali su se Rosulja iz Vlasotinca i Zloćudovo, favorizovani Rosuljci nisu uspeli u potpunosti da slome otpor momaka iz Zloćudova, meč je u regilarnom delu završen bez pobednika pa je odluka pala posle izvođenja penala. Igrači iz Zloćudova su bili precizniji i plasirali se u finale.

I drugi susret u kome su megdan podelili ekipa Vlada Invest iz Leskovca i Gani gradnja Brzi obilovao je zanimljivom igrom i do kraja neizvesnim rezultatom pa na kraju nije bilo pobednika. Odluka o drugom finalisti je pala nakon izvođenja penala. Fenonemalne odbrane Aleksandra Stojiljkovića, koji je i tokom utakmice „činio čuda“, i odveo svoju ekipu u finale i postao junak ove polufinalne večeri.

Finalna utakmica kao i meč za 3.mesto igraju se večeras (ponedeljak). U borbi za 3. nagradu sastaju se Rosulja i Vlada Invest a u finalu za pobednika turnira igraju Gani gradnja Brzi i Zloćudovo.

 

Objavljeno: 20.06.2022 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca