Turnir „Sveta trojica“ u Boljaru – „Brzi“ prvi do cilja

Prvi ovogodišnji turnir u malom fudbalu na teritoriji opštine Vlasotince završen je finalnom utakmicom i dodelom trofeja na terenu OŠ „Karađorđe Petrović“ u Boljaru.

U finalnom susretu sastali su se Gami gradnja Brzi i ekipa Mangir, posle zanimljive i do kraja neizvesne utaknice pobeda je pripala Gami gradnji Brzi. Viđena je velika borba, ali pored slabe koncetracije, igrači ekipe Mangir su imali i jednu nepremostivu prepreku, golmana Acu Stojiljkovića koji je blistao i u polufinalu. Gradnja Brzi je trijumfovala sa 1 : 0.

Pre finalne utakmice odigran je meč za 3. mesto a sastali su se Rosulja i ekipa Vlada Invest, oba rivala su važila za favorite turnira. U regularnom delu nije bilo pobednika 3 : 3. Nakon izvođenja penala pobeda je pripala Rosuljcima.

U juniorskoj konkurenciji finale su odigrali Auto servis Miladinović i Šampioni a uspešniji su bili momci iz sevisa Miladinović koji su trijumfovali rezultatom 6 : 2.

Plasman i najbolji pojedinci – Seniori : 1.Gami gradnja Brzi, 2.Mangir, 3.Rosulja, 4.Vlada invest. Najbolji igrač Dušan Nastić (Mangir) , najnolji gplman Aleksandar Stojiljković (Gami gradnja Brzi). Juniori : 1.Auto servis Miladinović, 2.Šampioni.

Najbonji igrač Miomir Marjanović, najbolji golman Danilo Stanković.

Na turniru je učestvovalo 21 ekipa – 14 u seniorskoj i 7 u juniorskoj konkurenciji.

Utakmice su uspešno sudili Igor Kocić i Miloš Stamenković.

-Ovo je prvi noćni turnir u Boljaru , veliku pomoć smo imali od mesne zajednice Boljare kao i od Sportskog i Fudbalskog saveza Vlasotinca. Veoma sam zadovoljan što je turnir protekao bez problema i privukao veliki broj ljubitelja malog fudbala. Zahvalan sam svima koji su pomogli u organizaciji i sponzorima – kaže Miodrag Mladenović organizator ovog zanimljivog takmičenja.

 

Objavljeno: 24.06.2022 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca