U okviru kampanje Šešelj posetio Vlasotince

U okviru predizborne kampanje za predstojeće predsedničke izbore danas je Vlasotince posetio predsednik Srpske radikalne stranke i kandidat za predsednika Republike Srbije dr Vojislav Šešelj.

Obraćajući se članovima i simpatizerima Srpske radikalne stranke dr Vojisla Šešelj je istakao da SRS nikada nije razočarala, prevarila i obmanula građane niti su članovi ove stranke svoj politički angažman koristili za lično ili grupno bogaćenje.

– Uvek smo radili ono što mislimo, mislili ono što govorimo i što je najvažnije pokazali smo da smo spremni da se žrtvujemo za ideale. To je ono što nas razlikuje od drugih stranaka i drugih predsedničkih kandidata. Mi nismo naivni, mi znamo da je Aleksandar Vučić trenutno najjači predsednički kandidat i zbog toga se mi borimo za ulazak u drugi krug predsedničkih izbora. Meni su najveći konkurenti Vuk Jeremić i Saša Janković. Ali, oni ne mogu da pobede Aleksandra Vučića u drugom krugu, jedino ja to mogu da uradim uz vašu podršku. Ne verujtte onima koji vam obećavaju brda i dolove, koji vam obećavaju bolji život, velike plate, velike penzije, dobre zdravstvene institucije, dobro školstvo. To nisu stvari koje se tiču predsednika Republike jer on nema nadležnost da to radi. To radi Vlada RS, to ide kroz parlament i kroz donošenje zakona. Predsednik Republike ima kontrolnu funkciju nad Vladom, premijerom, Narodnom skupštinom, pravosuđem – rekao je Vojislav Šešelj.

Vojislav Šešelj je podsetio na odluku stranke da se u predizbornoj kampanji ne organizuju veliki mitinzi i skupe opcije .

– Nemamo dovoljno para za te varijante, ne možemo ni da se takmičimo sa onima što imaju mnogo para. Oni imaju pare, sjaj i raskoš a mi iza sebe imamo narodnu volju. Smatramo da je dovoljno da dođemo, da se vidimo sa ljudima. Nastavićemo da obilazimo celu Srbiju – rekao je dr Vojislav Šešelj.
Na kraju svog boravka u Vlasotincu Vojislav Šešelj je pozvao građene da glasaju po svojoj volji i svojoj savesti, onako kako smatraju da je najbolje.

– Ako glasate za mene ja vam garantujem da vas neću obrukati – poručio je lider srpskih radikala.

 

Objavljeno: 10.03.2017 | Autor: InfoDesk


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca