U vlasotinačkoj opštini putevi za sada prohodni

Svi putni pravci na području vlasotinačke opštine su prohodni, nema posebno kritičnih deonica, a mehanizacija preduzeća HSV radi od juče, kaže nadzormi organ na zimskom održavanju puteva u opštini Vlasotince Miroslav Ranđelović. On podseća vozače da moraju da poseduju odgovarajuću opremu zbog zimskih uslova na putu.

Juče su čišćeni putni pravci od Vlasotinca prema Gornjoj i Donjoj Lopušnji do mahale Kokarci, zatim prema Dadincu, pravac Kukavica – Ladovica – Prilepac – Gložane, takođe i pravac Sredor, Lipovic, Donji i Gornji Dejan, Zlatićevo, Jakovljevo i Tegošnica, a čišćeni su i putni pravci koji se naslanjaju na državni put prvog B reda 39 Vlasotince – Leskovac prema Konopnici, Batulovcu i Stajkovcu.

Danas se radi u pravcu prema Sredoru, Komarici, Gornjoj i Donjoj Lomnici i Crnoj Bari. Jedan kamion posipa so i rizlu po gradskim ulicama, traktor je otišao u pravcu Donje Lopušnje, Ravne Gore i Samarnice, a grejder prema Tegošnici i Dobrovišu.

U Štabu za vanredne situacije apeluju na građane da u slučaju hitnosti pozovu broj štaba 1985 kako bi ekipe intervenisale na vreme.

 

Objavljeno: 17.12.2018 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca