Uskoro: „Leto u Vlasotincu“ i „Vlasina fest“

Tradicionalno „Leto u Vlasotincu“ počinje 3.jula izložbom skulptura i akvarela Đorđa Anđelkovića i premijerom filma „Kamen drevnog snevača 3“ Nebojše Ilića. LUVL će trajati do kraja jula.

-Pripremili smo sadržaje za publiku svih uzrasta. Biće koncerata, književnih večeri, predstava, Dečiji muzički etno festival Anđeoski glas i niz drugih događaja – obećava v.d. direktora Kulturnog centra Bratislav Valčić.

Druga manifestacija je „Vlasina fest“, koji se održava od 7. do 9 .jula i praktično označava početak kupališne sezone na gradskom jezeru.

Trodnevni program takođe je namenjen svim uzrastima posetilaca. Osim odbojke na pesku, frizbi golfa, joge u prirodi, šaha i raznih radionica, u Turističkoj organizaciji posebno najavljuju koncert beogradske grupe Artan Lili, koji će biti održan u petak 7.jula u 22.30 na letnjoj pozornici pored Vlasine. Najveća atrakcija u okviru „Vlasina festa“ je spust koji se održava u nedelju 9.jula, počinje u 12 sati od letnje bašte Naša Vlasina i završava se u „Maričkino“, gde će biti organizovana dnevna žurka sa kotlićem.

 

Objavljeno: 23.06.2023 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca