Uskoro počinje čišćenje 35 divljih deponija

Na području opštine Vlasotince uskoro počinje čišćenje 35 divljih deponija u okviru projekta „Zajedno čuvajmo životnu sredinu“. U želji da se uklone i deponije koje nisu popisane, a realno postoje, lokalna samouprava omogućila je da se putem servisa „48 sati“, na sajtu opštine Vlasotince, prijavi lokacija na kojoj se nalazi deponija http://48sati.vlasotince.rs/?page_id=8

-Opština Vlasotince u saradnji sa javno komunalnim-preduzećima planira da u narednom periodu krene sa čišćenjem divljih deponija koje se nalaze na teritoriji opštine Vlasotince. Zato molimo sve građane da preko elektronskog servisa „48 sati“ pošalju lokacije deponija koje znaju, kako bismo uporedili lokacije, popisali ih i očistili. A s obzirom na to da je u toku nabavka 130 novih kontejnera, oni će biti raspoređeni i u seoskim mesnim zajedicama kako bi se regulisalo odlaganje smeća i očuvala životna sredina – kaže zamenik predsednika opštine Vladimir Kocić.

Projekat „Zajedno čuvajmo životnu“ opština Vlasotince realizuje u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine, koje ovaj projekat podržava sa 7,1 milion dinara.

 

Objavljeno: 02.09.2021 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca