Uskršnji fudbalski vikend

Fudbaleri Vlasine u sredu u Medveđi izgubili su od domaće Jablanice u četvrtfinalnoj utakmici kupa Jablaničkog okruga. U regularnom delu utakmice rezultat je bio nerešen – 2:2, a domaće ekipa je otišla u polufinale zahvaljujući boljem izvođenju penala. Prvenstvena sezona u zoni „Jug“ nastavlja se u subotu utakmicama 20.kola u kome Vlasina na svom terenu dočekuje ekipu leskovačke Sloge. Ovaj susret igra se dan ranije u subotu i počinje u 16 časova.

JABLANIČKA OKRUŽNA LIGA
Lider na tabeli ekipa Budućnosti iz Orašja u subotu gostuje u Miroševcu, a za rivala će imati ekipu domaćeg Umca, koja se nalazi u donjem delu tabele. Progres iz Ladovice gostuje u Živkovu ekipi Mladog borca koja je pretoposlednja na tabeli i bori se grčevite za očuvanje postojećeg statusa. Interesantno je reći da su Ladovčani pokašali sve da se ovaj meč odigra dan ranije u subotu, zbog Uskršnjih praznika,ali rukovodstvo domaćina nije prihvatilo ovaj predlog, za razliku od ekipe iz Miroševca koja je dala saglasnost da se meč sa ekipom lidera na tabeli iz Orašja igra u subotu.

MEĐUOPŠTINSKA LIGA
U subotu u Šišavi domaće Jedinstvo odmeriće snage sa ekipom Morave iz Leskovca koja pledira na najviši plasman, dok Morava iz Gložana igra u Donjoj Lokošnici i čeka je domaća Mladost. Teško gostovanje čeka i fudbalere Gradaca iz Konopnice koji gostuju u Navalinu. Komšijski derbi igra se u nedljeu u Batulovcu, gde će domaća Mladost ugostiti prve komšije ekipu Poleta iz Stajkovca. Ovaj susret počinje u 16 časova.

 

Objavljeno: 09.04.2015 | Autor: Vlastimir Stamenković
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca