Uspeh OK Vlasina na međunarodnom odbojkaškom turniru u Skoplju

Od 16-17. septembra u Skoplju je održan veoma jak međunarodni odbojkaški turnir na kome su učestvovale četiri ekipe. Pored domaćina, ekipe OK Flamingo Skoplje 1 i OK Flamingo Skoplje 2 učestvovale su i ekipe ŽOK Leskovac 98 i OK Vlasina iz Vlasotinca.

U hali „Nezavisna Makedonija“ igrao se turnirski sistem takmičenja u kome su naše odbojkašice zauzele 3. mesto sa veoma mladim timom i time pokazale da se u klubu vredno radi i da je budućnost odbojke u gradu na Vlasini izvesna. Pored toga osvojene su i dve veoma vredne pojedinačne nagrade – najbolji libero je Staša Pešič, dok je najbolji korektor Dunja Tasić, obe iz OK Vlasina.


-Bila je veoma jaka konkurencija. Mi kao treneri smo zadovoljni postignutim jer nam rezultat nije bio u prvom planu, poveli smo 35 igračica i svakoj je data šansa da igra. Na turniru je bilo i dosta roditelja koji su pošli ss nama da podrže svoju decu i klub, kao i to da je u Skoplje išao samo jedan deo ukupnog članstva našeg kluba koji broji 120 igračica. Čestitam devojkama na ovom uspehu koji je došao kao rezultat njihovog velikog zalaganja na treninzima. Naša ekipa je mlada i tek u sezonama pred nama sledi dokazivanje kvaliteta, kako samih odbojkašica, tako i trenera koji sa njima rade – Kazao je Vladimir Petrović, predsednik OK Vlasina.


 

Objavljeno: 19.09.2023 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca