Večeras dobijamo pobednike turnira u malom fudbalu

U organizaciji Sportskog saveza opštine Vlasotince i Fudbalskog saveza opštine Vlasotince, uz pomoć lokalne samouprave, noćni turnir u malom fudbalu „Vlasotince 2022“ ulazi u završnu fazu, večeras će se odigrati finalni dueli u obe kategorije kao i utakmice za treća mesta.

Kod kadeta sastaće se:
19.30 Lepotani – Mađioničari (za treća mesto),
20.30 AS Miladinović – Kafana Puza.

Što se tiče seniora, najviše su pokazale ekipe koje će se upravo sastati u večerašnjom duelima:
21.30 Rosulja – Gami gradnja Brzi (za treće mesto),
22.30 Apoteka Viva – Vlada Invest (finale).

Na turniru je kod kadeta učestvovalo sedam ekipa, a kod seniora 17 ekipa a igrale su i ekipe, odnosno igrači iz Niša, Leskovca… Turnir je svake večeri pratio veliki broj gledalaca, do sada je sve proteklo u najboljem redu, takođe očekujemo i da završnica turnira, uz dobar fudbal i poteze, proteknu u fer i sportskom ponašanju ekipa. Ovakav turnir nije održan godinama unazad u našoj opštini, odnosno već sedam godina i evidentno je da se publika uželela ove vrste turnira – kazao je Dalibor Momčilović.

Ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili završnica turnira igraće se na terenu u OŠ „Siniša Janić“, u protivnom turnir će se igrati u SRC Vlasina.

Organizator je obezbedio vredne nagrade, i uz pehare za najbolje ekipe, pobednik turnira u seniorskoj konkurenciji će dobiti i novčanu nagradu u iznosu od 200.000 dinara, drugoplasirana ekipa 50.000 dinara, a trećeplasirana 15.000 dinara.
Kod kadeta pobednička ekipa će dobiti pehar i 10.000 dinara.

Pozivamo gledaoce da dođu kao i do sada u velikom broju i uz fer i sportsko ponašanje isprate završnicu turnira, a ekipama da najbolji pobede.

 

Objavljeno: 06.07.2022 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca