Veljko Pešić iz Vlasotinca peti put za redom šampion Srbije u Bench presu

U subotu 11.9.2021. u Knjaževcu, održano je Državno prvenstvo u Bench presu, pod pokroviteljstvom Powerlifting saveza Srbije. Na takmičenju je nastupilo više od od 80 takmičara iz 22 kluba iz Srbije.

KDT Vlasinu iz Vlasotinca ovog puta predstavljala su dva takmičara.

Veljko Pešić je nastupao u juniorskoj konkurenciji i koji je proglašen za apsolutno najjačeg juniora na takmicenju, podigavši 172 kg. Ovim rezultatom zauzeo je prvo mesto na državnom prvenstvu i tako postao po peti put za redom šampion Srbije.

U seniorskoj konkurenciji za KDT Vlasinu nastupao je Boban Jovanović koji je u open kategoriji zauzeo visoko treće mesto podigavši 140kg.

U muškoj konkurenciji za najjačeg takmicara proglašeni su: za najjačeg sub juinora Lazar Kandić iz kluba Svarog, najjači junior Veljko Pešić KDT Vlasina Vlasotince, najjači senior i ujedno najjači na takmičenju Vanja Stevanov iz kluba PLK gladijator.

U ženkoj konkurenciji nagrađene su: za najjaču juniorku Marija Jovanović iz kluba Black Gym Paraćin, za najjaču seniorku Radovanov Jovana iz kluba SDUT Dinamo Pančevo i najjača veteranka Danijela Krsanin iz PLK Vršac.

 

Objavljeno: 16.09.2021 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca