Vlasina donela bod iz Medveđe

Za razliku od predhodnog kola Vlasotinački klubovi su ovog vikenda ostvarili mnogo bolje rezultate.Posle poraza od Vranjske banje na Rosulji Vlasina je sa teškog gostovanju u Medveđi uspela da donese prvi bod Jablanica -Vlasina 1:1. Očigledno je da se ekipa trenera Zorana Andrejevića kompletira i konsoliduje pa se u narednim kolima od zonaša sa Rosulje očekuju rezultati dostojni renomeu kluba. Fudbaleri Budućnosti su potpuno razočarali, na svom terenu su doživeli poraz od Vranjske banje u zabrinjavajućoj slaboj igri i velikom broju grešaka u odbrani što nije svojstveno Orašanima.Budućnost -Vranjska banja 0:2.

U Jablaničkoj okružnoj ligi nešto bolji rezultati vlasotinačkih klubova nego na startu prvenstva. ULadovici domaći Progres je minimalnom pobedom uspeo da savlada nezgodnu ekipu iz Brestovca i najavi bolje rezultate u nastavku takmičenja Progres-Železničar 1:0. Najzanimljivije je bilo u šišavi gde je viđeno i najviše golova, Jedinstvo je pred svojim navijačima uspelo da savlada ekipu iz Brze i najbolji način demantuje sva predviđanja da će se grčevito boriti za opstanak.Jedninstvo – Brza 4:2. Polet nije uspeo da se oporavi od teškog poraza u prvom kolu pa je doživeo još jedan ovog puta na svom terenu od Bobišta pa je krajnje vreme za preduzimanje nera na stabilizaciji ekipe. Polet – Bobište 0:2.

U međuopštinskoj ligi igran je komšijski derbi u Konopnici gde je Gradac savladao komšije iz Batulovca koji su u drugom delu igre imali veliki broj izglednih prilika ali nisu uspeli da poravnaju rezultat. Kuriozitet ove utakmice je da su sva tri pogotka postigli domaći igrači dva u mreži protivnika a jedan u sopstvenoj Gradac- Mladost 2:1.

Fudbaleri Donje Lomnice koji se takmiče u Gradskoj ligi Leskovac igrali su kao domaćini u Konopnici,na igrališti pored crkve bili su nadmoćniji od gosta iz Donjeg Brijanja i osvojili tri nova boda. Donja Lomnica – Sloboda 4:2.

Raspored utakmica narednog vikenda:

ona Jug : Vlasotince: Vlasina – Sloga (L), Dimitrovgrad: Balkanski – Budućnost

Jablanička liga : Lipovica: Sloga – Jedinstvo; Živkovo: Mladi borac-Progres; Brza: OFK Brza – Polet

Međuoptinska liga: Batulovce: Mladost – Omladinac : D.Stopanje: Plantaža – Gradac

Sve utakmice igraju se u nedelju 03.09.2017. od 16.30

 

Objavljeno: 29.08.2017 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca