Vlasina eliminisana iz Kupa Jablaničkog okruga

BLAMAŽA U ŽIVKOVU

U okviru četrvrtfinala kupa Jablaničkog okruga Vlasina je u Živkovu doživela najteži poraz poslednjih godina. Mladi borac, član Jablaničke lige koji se grčevito bori za opstanak, nadvisio je Vlasotinčane i pobedom od 1:0 eliminisao renomirane goste.

Za najnoviju blamažu nema opravdanja, nemože to biti ni podmlađeni sastav u kome su dominirali omladinci, ni neravan teren… U pojedinim delovima utakmice postavljalo se pitanje ko je favorit. Pogodak koji je postigao Stefan Živković sa oko 30 metara direktno ide na dušu golmana Pešića koji je nespretno intervenisao i omogućio da klub iz Živkova napravi istorijski uspeh i plasira se u polufinale.

Publika je bila oduševljena pobedom svojih ljubimaca koji su posle Budućnosti iz Orašja uspeli da iz daljeg takmičenja eliminišu Vlasinu ali ujedno i razočarana prikazanom igrom fudbalera srpskoligaša sa Rosulje.

– Ovo je istorijski uspeh našeg kluba ne samo što smo se plasirali u polufinale nego i što smo pobedili eminentnog rivala. Od srpskoligaša smo očekivali mnogo više, strepeli da ne doživimo katastrofu ali još jednom se potvrdili da je Kup takmičenje gde svi imaju šanse. Ni mi kao ni Vlasina nismo mogli da nastupimo u kompletnom sastavu, zbog obaveza na posu pojedinih igrača a samim tim je ovaj uspeh značajniji – kaže Miroslav Stojanović, predsednik Mladog borca.

Ostali rezultati četvrt finala:

Čekmin – Moravac Orion 1:3
Jablanica – Radan 2:2 (4:3) na penale
Jedinstvo (Gornje Stopanje) – OFK Dubočica 1:1 (5:4) na penale

 

Objavljeno: 27.04.2017 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca