Vlasina krenula u pohod na prvo mesto

Više od tri meseca trajala je fudbalska pauza na Rosulji, u nedelju, takozvanom prozivkom , označen je početak priprema za naredno prvenstvo. Prozivci su se odazvala 18 igrača kojima se najpre obratio Bojan Vlajković i uz želje za uspešne pripreme istako ciljeve kluba u narednom prvenstvu. Tom prilikom Vlajković je istakao da očekuje od fudbalera i stručnog štaba maksimalnu posvećenost radu i disciolini kao i dostojnom reprezentovanju kluba sa bogatom tradicijom i stogodišnjom istorijom. Što se tiče ambicija u predstojećem prvenstvu čelni čovek Rosuljaca je naglasio da će uprava biti zadovoljna plasmanom u prve četiri ekipe Srpske lige Istok a posebno je naglasio da ukoliko se ukaže šansa spremni su da jurišaju na prvo mesto.

-Sve finansijske obaveze prema igračima i stručnom štabu su izmirene i imaćemo dovoljno sredstva da bez poblema odigramo prvi deo prvenstva odnosno do kraja godine. Nadam se da će na lokalna samouprava finansijski ispratiti kao i do sada što će biti dovoljno da s te strane budemo mirni – istakao je predsednik kluba.

Trener Dragan Nikolić je upoznao igrače sa planom priprema i obavezama igrača u toku priprema.

-Sa većinom igrača sam radio i u predhodnoj sezoni ali i ranije, svi znaju moj način rada i mislim da sa te strane neće biti problema a novajlije će se lako uklopiti i mislim da će mo kroz prijateljske utakmice koje keću od polovine narednog meseca i biće u kontinuitetu, uigrati ekipu tako da maksimalno spremni dočekamo start prvenstva – rekao je trener Nikolić.

Vlasina je zadržala sve igrače iz predhodnog prvenstva jedino je za sada nejasna pozicija fudbalera koji su bili na pozajmici ali velika je verovatnoća da će se saradnja produžiti. Rosuljci očekuju i dva pojačanja tako da će ekipa biti i više nego srpskoligaška.

 

Objavljeno: 30.06.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca