Vlasina na krilima goluba

Snegom prekrivena Rosulja je ponovo oživela, fudbaleri Vlasine su pod rukovodstvom novog trenera Miodraga Golubovića počeli pripreme za prolećni deo prvenstva. Prvoj prozivci se odazvalo 20 igrača među kojima je bilo i nekoliko novajlija. Od standardnih prvotimaca nisu došli Nebojša Marković, koji se javio i opravdao izostanak, nije bilo ni već duže vreme povređenog Nemanje Đojića kao i Bojana Miloševića.

Pre izlaska na teren igrače je pozdravio predsednik kluba Dejan Pešić sa članovima Izvršnog odbora i tom prilikom upoznao ih sa ciljevima i zadacima koji ih očekuju u nastavku takmičenja.

– Naš primarni cilj je da izborimo opstanak, bodovna razlika u odnosu na konkurente u borbi za opstanak nije velika i šanse da dođemo do cilja su realne. Klub će sa svoje strane učiniti sve da obezbedi dobre uslove za rad. Svi oni koji ne vide sebe u Vlasini moći će da odu. U planu nam je da dovedemo nekoliko igrača koji će se u najskorije vreme priključiti ekipi – rekao je predednik Pešić. Trener Golubović je upoznao igrače sa planom priprema i načinom na koji će se raditi.


– Imamo dovoljno vremena da se dobro spremimo, za koji dan će nam se pridružiti i igrači koji će doći kao pojačanja. Radićemo na svom stadionu a odigraćemo i dovoljan broj utakmica kako bi bili spremni za velika isušenja koja nas očekuju do kraja prvenstva – istakao je Golubović.

Pored Miodraga Golubovića u stručnom štabu će biti Bojan Stojanović, bivši igrač Vlasine i trener u mlađim kategorijama kao i trener golmana Saša Pešić.


 

Objavljeno: 31.01.2017 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca