Vlasina počela pripreme, za sada dva „zvučna“ pojačanja

Fudbaleri Vlasine počeli su danas pripreme za novu sezonu, prvoj prozivci prisustvovalo je 30 igrača, uz opravdano odsutne Cakića, Milića, Smiljkovića i Stefana Ilića. Stručni štab na čelu sa Draganom Nikolićem u novoj sezoni moći će da računa na dva zvučna pojačanja – Dejana Blagojevića, internacionalca, koji je bio dugogodišnji kapiten Sileksa iz Makedonije, a prve fudbalske korake napravio upravo u Vlasini, kao i na prvog strelca Srpske lige Istok u prošloj sezoni Aleksandra Stojkovića iz Budućnosti iz Popovca.

-Ambicije kluba su sam vrh srpskoligaškog Istoka i cilj je da klub bude bar jedan stepenik ispred u odnosu na prošlu sezonu koju smo završili na četvrtom mestu – kaže predsednik kluba Bojan Vlajković.

-Fokus nam je na igračima koji su sa našeg područja, kako iz vlasotinačkog kraja, tako i sa područja Jablaničkog okruga – dodaje potpredsednik Nenad Stojković.

U prilog ovoj tvrdnji ide i činjenica da se prvom timu priključilo devet igrača iz omladinskog pogona Vlasine.

-Oni će biti kandidati za tzv. bonus igrače. Inače, očekujemo još dva zvučna pojačanja sa prvoligaškim iskustvom do kraja prelaznog roka – najavljuje sportski direktor Miroslav Milosavljević.


Stručnom štabu Vlasotinčana tokom priprema pomagaće poznati kondicioni trener sa iskustvom iz Super lige Srbije Zoran Repac.

Iz kluba su otišli golman Vojislav Ilić, Zoran Šćepanović, Marko Hristić, Veljko Djordjević, Nemanja Conić i Marko Ilić. Za sada, osim Blagojevića i Stojkovića, u klub su došli golman Dragan Cakić (Radan), Nikola Marinković (Radan), Dragiša Milić (Budućnost Orašje) i Nemanja Smiljković (Radan).


 

Objavljeno: 07.07.2021 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca