Vlasina ubedljiva protiv Mladosti iz Medoševca

U 24. kolu zone „Jug“ fudbaleri Vlasine na svom terenu pobedili su sa 6:2 ekipu Mladosti iz Medoševca. Posle bledog prvog poluvremena koje je završeno rezultatom 2:2, fudbaleri trenera Siniše Stančića krenuli su u nastavku drugog dela igre ofanzivnije i organizovanije. Epilog takve igre su četiri pogotka u mreži golmana gostiju, što je dovelo Vlasotinčane do ubedljive pobede od 6:2. Iako su fudbaleri Vlasine poraženi u 23.kolu u Bujanovcu sa 3:1 od domaćeg BSK, bodovi će po svemu sudeći, iz ovog meča, pripasti „Rosuljcima“. Kako nam je potvrđeno iz kancelarije Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije, u ekipi domaćina nastupao je igrač koji je bio pod kaznom. Zbog tog propusta Bujanovčani će izgubiti ovaj susret službenim rezultatom i bodovi će pripasti Vlasini.

JABLANIČKA OKRUŽNA LIGA
Ekipa Budućnosti iz Orašja pobedom na svom terenu protiv ekipe Radničkog iz Pertata sa 2:0 još više je učvrstila svoje mesto na čelnoj poziciji Jablaničke okružne lige. U komšijskom derbiju u Ladovicu pred velikim brojem gledalaca domaći Progres sa 2:0 pobedio je Jedinstvo iz Grdelice.

MEĐUOPŠTINSKA LIGA
Umesto da utakmica u Konopnici između Gradaca i Mladosti iz Batulovca bude pravi fudbalski praznik za gledaoce, ovaj meč, nažalost, protekao je van okvira fudbalske korektnosti. Rukovodstvo kluba iz Batulovca ima niz primedbi na ponašanje delegata i sudijske trojke, za koje misle da su bili pristrasni i naklonjeni domaćoj ekipi. U isto vreme iznose i određene zamerke na račun gostoprimstva kluba iz Konopnice, čiji su fudbaleri trijumfovali sa 3:1. Jedinstvo u Šišavi na svom terenu sa 4:1 savladalo je ekipu Sušica 2012, dok je Polet u Stajkovcu sa 5:0 prosto deklasirao ekipu Mladosti iz Donje Lokošnice. Morava iz Gložana gostovala je u Kumarevu gde je od istoimene ekipe poražena sa 2:0.

 

Objavljeno: 05.05.2015 | Autor: Vlastimir Stamenković
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca