Vlasinska vila – Uspešno završena još jedna akcija ulepšavanja grada

Članovi Udruženja “Vlasinska vila” su tokom vikenda uspešno realizovali još jednu akciju za lepši, bolji i čistiji grad. Naime, oni su očistili i oslikali stepenište pored akumulacionog jezera u centru grada. Za novi izgled, i još jedno mesto gde će mnogi Vlasotinčani da zastanu i uslikaju se, “krivi “su Jovan i Aleksandar Spasić, Kristina Kocanović i Aleksandar Kocanović, kao i predsednica udruženja Tatjana Ilić. Oni su tokom cele prethodne nedelje radili na realizaciji ove kreativne ideje.

“Iscrtavanje i ulepšavanje stepeništa kao jedna od naših ideja, rođena je prošle godine, nekako u vreme stvaranja murala ”Zvezdana noć nad Vlasinom”. Ipak, tek sada smo uspeli da ideju sprovedemo u delo. Grupa entuzijasta vredno je radila cele nedelje, počev od priprema, čišćenja terena pa sve do oslikavanja. Na kraju, na opšte zadovoljstvo svih nas, dobili smo jedan lep detalj u gradu. Prilika je da se zahvalim i donatorima koji su pomogli da obezbedimo neophodan materijal za realizaciju akcije, a kao i u prethodnim akcijama radili smo volonterski i punog srca”, kaže Tatjana Ilić, predsednica udruženja “Vlasinska vila”.

Kako smo saznali, ovo udruženje ima još nekoliko ideja koje su za sada na čekanju. Iz udruženja poručuju ako neko želi da se priključi i pomogne dobrodošao je.

 

Objavljeno: 13.09.2021 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca