Vlasotinačke odbojkašice u kvalifikacijama za drugu ligu

Kolo pre kraja prvenstva Vlasotinačke odbojkašice su pobedom nad Radanom iz Lebana osigurale prvo mesto i obezbedile kvalifikacije za plasman u drugu ligu. U SRC „Vlasina“ devojke iz Vlasotinca su bile dominantne tokom celog meča i ubedljivo sa maksimalnim rezultatom 3:0, po setovima 25:9, 25:17, 25:11, potvrdile da su u ovom takmičenju najbolje.

-Dokazali smo da smo zasluženo osvojili prvo mesto. Čestitam svim igračicama na uloženom trudu i velikoj borbenosti. Ovo je samo prvi uslov za prelazak u viši stepan takmičenja. Od 3. do 5.maja očekuje nas kvalifikacioni turnir u Kladovu na kome će učestvovati još dve ekipe. pobednik i drugoplasirani obezbediće plasman u Drugu ligu. Verujem da će jedno od ta dva mesta pripasti nama – kaže trener Vladimir Petrović.

Ekipa OK Vlasina koja je dominirala u prvenstvu: Stojanović Sofija, Đokić Anđela, Jović Jelena, Šušulić Jovana, Kocić Milica, Kocić Andrijana, Veličković Anđela, Zdravković Maja, Tasić Anja, Filipović Anđela, Kocić Anđela, Stefanović Katarina, Mladenović Anđela i Dušanović Anja.

Odbojkaški klub Vlasina je osnovan pre 22 godine i ovo je prvi veći uspeh. U klubu pored prvog tima egzistiraju kadetska selekcija i škola odbojke sa ukupno oko 80 odbojkašica.


PETROVIĆU SMENA KAO NAGRADA

Kako nezvanično saznajemo, dok je još trajalo slavlje zbog uspeha vlasotinačkih odbojkašica, dva dana nakon utakmice, Upravni odbor kluba je umesto priznanja i nagrade odlučio da smeni trenera Vladimira Petrovića. Ubuduće će odbojkašice voditi trenerski tandem Dušan Krstić i Stevan Stamenković. Za neku drugu sredinu to bi bilo nezamislivo ali kod nas je to već postala praksa, poznat je slučaj selektora fudbalske reprezentacije Slavoljuba Muslina. Naša posla.


 

Objavljeno: 03.04.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca