Vlasotinački bokseri briljirali na prvenstvu jugoistočne Srbije

Pojedinačno prvenstvo jugoistočne Srbije u boksu za 2018.godinu održano je u subotu 21.04.2018. godine u SRC „Dubočica“ u Leskovcu. Na ovogodišnjem prvenstvu prijavilo se 115 takmičara iz 19 klubova sa prostora jugoistočne Srbije. Leskovačka publika uzivala je u ukupno 30 borbi koje su bile na programu.

 

Bokseri bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca ostvarili su odlične rezultate osvojivši ukupno 8 medalja, i to sedam zlatnih i jednu srebrnu. Osvajači zlatnih medalja i šampioni jugoistočne Srbije za 2018.godinu su: Andrija Andrejević (pionir), Pavle Takić, Milan Stanojević i Alek Andrejević (školarci), Ognjen Mitić (junior), Marko Bidžić i Nemanja Stojanović (mladi).

 

Osvajač srebrne medalje i vicešampion jugoistočne Srbije je Nikola Stojiljković (senior).

 

Prezadovoljni smo rezultatima koje smo ostvarili na prvenstvu. Osvojene medalje su rezultat dugogodišnjeg rada trenera i boksera našeg kluba. Današnjim rezultatima smo potvrdili da smo jedan od najboljih klubova u regionu jugoistočne Srbije. U narednom periodu naše borce očekuju mečevi za reprezentaciju jugoistočne Srbije, koja će se takmičiti sa reprezentacijama ostalih regiona Srbije, i to Vojvodine, Šumadije i Beograda, u okviru takmičenja „Kup regiona Srbije“. Smatram da će bokseri iz Vlasotinca koji će nastupiti za reprezentaciju jugoistoka časno predstavljati naš region i da će ostvariti dobre rezultate na ovom takmičenju, rekao je Milan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

 

Objavljeno: 22.04.2018 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca