Vlasotinački bokseri iz Jagodine doneli pet medalja

Na takmičenju održanom u nedelju 20.11.2016.godine u sportskoj hali „JASSA“ u Jagodini, pred oko 300 ljubitelja plemenite veštine, u konkurenciji 19 klubova sa teritorije Republike Srbije, bokseri bokserskog kluba „ARENA“ Vlasotince, osvojili su tri zlatne i dve srebrne medalje.

Osvajači zlatnih medalja su Milan Stanojević, Ognjen Mitić i Nemanja Stojanović iz Vlasotinca, koji su u finalu pobedili redom Živković Miloša (BK„14 oktobar“ Kruševac), Hanuša Ekrema (BK „Novi Pazar“) i Čuturić Eldara (BK „Miks“ Prijepolje), dok su srebrne medalje osvojili Pavle Takić i Alek Andrejević iz Vlasotinca, koji su u finalu izgubili od Janić Momčila i Jovanović Radomira (BK „Goša“ Smederevska Palanka).

Ovaj uspeh, kao jedan u nizu u 2016. godini, rezultat je dugogodišnjeg zalaganja i veoma ozbiljnog rada trenera i uprave bokserskog kluba „ARENA“ Vlasotince, sa decom i mladima. Medalje koje smo osvojili na današnjem takmičenju u Jagodini, koja se već deceniju smatra centrom borilačkih sportova Južne Srbije i rasadnikom talenata, dokazuju da bokseri bokserskog kluba „ARENA“ Vlasotince mogu ravnopravno da se nose sa najboljim klubovima iz Srbije.

U narednom periodu očekuju nas takmičenja u Aleksincu i Kragujevcu, na kojima očekujemo dobre rezultate i završetak veoma uspešne sezone za Vlasotinački bokserski klub.

 

Objavljeno: 21.11.2016 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca